20 / 04 / 2024

Polislerin maaş promosyonu isyanı! Sosyal medya resmen yıkıldı! Polis maaş promosyonu açıklandı mı? 

Polislerin maaş promosyonu isyanı! Sosyal medya resmen yıkıldı! Polis maaş promosyonu açıklandı mı? 

Polislerin maaş promosyon isyanı gündemden düşmüyor. Peki polis maaş promosyonunda son gelişmeler neler? Polis maaş promosyonu açıklandı mı? İşte ayrıntılar ve tüm son dakika gelişmeleri...



Polis maaş promosyonunda sık sık son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Dün Emniyet Genel Müdürlüğü polis maaş promosyonunda yüzde 188 artış uygulandığına ve her 6 ayda bir zam yapılacağını duyurdu. 

Polis maaş promosyonu, Vakıfbank'ın 18 bin liralık teklifinin ardından sık sık gündeme gelmeye başladı. Polisler, bankadan gelen 18 bin TL'lik maaş promosyonu teklifi kabul etmezken; Emniyet-Sen Genel Başkanı Sezer, promosyon ödemelerinin en az 50 bin lira olması gerektiğine dikkat çekti. Bunun ardından, Vakıfbank'tan bir son dakika açıklaması geldim ve promosyon teklifi 30 bin TL olarak değiştirildi. Ancak bu tutarda kabul edilmedi.

Polislerin maaş promosyonu isyanı! Sosyal medya resmen yıkıldı! Polis maaş promosyonu açıklandı mı?  

"Emniyet promosyonu ne kadar oldu, polislere promosyon ne zaman verilecek?" sorularının yanıtları sık sık araştırılırken, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama tepkilere neden oldu. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan polis maaş promosyonuna ilişkin açıklamada, "Polisimizin maaş promosyon protokolü, 18.03.2022 tarihinde Vakıfbank ile imzalanmış ve 104 TL'den 300 TL'ye çıkarak yüzde 188 artış sağlanmıştır" denildi. 300 liranın sabit olmadığı belirtilen açıklamada, promosyon ödemesinde her 6 ayda bir memur maaş zammı oranında artış yapılacağı aktarıldı. 

Peki polis maaş promosyonunda talepler neler? Polisler maaş promosyonunun kaç lira yapılmasını istiyor? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön