26 / 04 / 2024

Polislerin maaş promosyonu ne zaman yatırılacak? Polis promosyonu ne kadar oldu?

Polislerin maaş promosyonu ne zaman yatırılacak? Polis promosyonu ne kadar oldu?

Emeklilere verilen promosyon haberi sonrasında polis memurları için de bir promosyon haberi geldi. Polislere ödenecek maaş promosyonlarıyla ilgili açıklama Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından duyuruldu.



Peki, polis maaş promosyonu ne kadar oldu? Polislere promosyonları ne zaman ödenecek? İşte 2022 yılı EGM polis emniyet promosyon anlaşmasıyla ilgili detaylar…

Milyonlarca emniyet mensubunu yakından ilgilendiren promosyon haberi geldi. Emniyet Genel Müdürlüğü sosyal medya hesabından promosyon anlaşmasıyla ilgili detayları duyurdu. Peki, polislere ne zaman promosyon verilecek ve promosyon tutarı ne kadar olacak? İşte Emniyet Genel Müdürlüğü’nün polis promosyonlarıyla ilgili yaptığı açıklama…

EMNİYET'TEN POLİS MAAŞ PROMOSYONU AÇIKLAMASI

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), revize edilen yeni polis maaş protokolü kapsamında her personele 3 yıl için toplam 27 bin Türk Lirası ödeneceğini duyurdu. 

REVİZE EDİLDİ… 3 YIL İÇİN 27 BİN TÜRK LİRASI ÖDENECEK. TEK SEFERD EVE KESİNTİ YAPILMADAN VERİLECEK
Emniyet Genel Müdürlüğü, polislere ödenecek maaş promosyonun 3 yıl için toplam 27 bin Türk Lirası olacağını açıkladı. Emniyet Genel Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, maaş promosyonu ile görüşmeler neticesinde protokolün revize edildiğine işaret edildi.  Emniyet Genel Müdürlüğü’nün açıklamasında yeni promosyon protokolünün süresinin 3 yıl olarak belirlendiğine yer verildi. 3 yıl olarak belirlenen promosyonun tek seferde verileceğine vurgu yapılan Emniyet Genel Müdürlüğü açıklamasında promosyonun peşin ve eşit olarak verileceğine dikkat çekildi.

Polislerin maaş promosyonu ne zaman yatırılacak? Polis promosyonu ne kadar oldu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön