26 / 04 / 2024

Polislerin maaş promosyonu ne zaman yatırılacak? Polis promosyonu ne kadar oldu?

Polislerin maaş promosyonu ne zaman yatırılacak? Polis promosyonu ne kadar oldu?

Emeklilere verilen promosyon haberi sonrasında polis memurları için de bir promosyon haberi geldi. Polislere ödenecek maaş promosyonlarıyla ilgili açıklama Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından duyuruldu.



Emniyet Genel Mürülüğü’nün açıklamasına göre, promosyonda hiçbir kesinti yapılmayacak ve revize edilen yeni promosyon miktarı her personeli 27 bin Türk Lirası olarak ödenecek. 27 bin Türk Lirası’nın polislere promosyon olarak verileceğine dikkat çekilen Emiyet Genel Müdürlüğü’nün açıklamasına göre, revize edilen yeni protokol 1 Kasım 2022 tarihinde yürürlüğe girecek. 

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün açıklamasında Vakıfbank ile önceden yapılan ve süresi henüz tamamlanmamış olan promosyon protokollerinin de iptal edileceği ve yeni protokole dahil edileceği, diğer bankalarla devam eden protokollerin ise sözleşmelerin bitiş tarihinde yeni protokole dahil edilmesine karar verildiğine yer verildi.

Emlak Konut GYO 2022 kampanyası Ekim'de resmen açıklanıyor!

Emeklilerin 2023 zammı netleşiyor! En düşük emekli maaşı kaç lira olacak? Şimdi bakın!

PTT'den müjde! Ekim ayında en az 10 bin personel alınacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön