29 / 03 / 2024

Port Royal'e gelenler ödeme planına kendi karar veriyor!

Port Royal'e gelenler ödeme planına kendi karar veriyor!

Firma: Babacan Yapı

Proje: Babacan Port Royal

Daire fiyatlarının 279 bin TL'den başladığı Port Royal'e gelenler ödeme planına kendi karar veriyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. 



Babacan Yapı tarafından hayata geçirilen Port Royal projesi Sefaköy'de inşa ediliyor. Proje konum olarak Atatürk Havalimanı'nın karşısında bulunuyor. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı Port Royal'de daireler 279 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


814 daire ile 37 ticari birimden meydana gelen  Babacan Port Royal  projesi 2019 yılının Eylül ayında teslim edilecek.  Port Royal'e gelenler ödeme planına kendi karar veriyor


Port Royal projesi konum olarak Dünya Ticaret Merkezi, Bakırköy deniz otobüsü, Ataköy Marina, CNR Fuar Merkezi, İSTOÇ, Masko, Kuyumcukent, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi ve Atatürk Olimpiyat Stadı'na yakın, E-5'e 1 dakika ve İDO'ya 10 dakika mesafede yer alıyor. 


Çeşitli sosyal donatı alanlarının yer aldığı Port Royal Evleri'nde kapalı yüzme havuzu, play station odası, fitness, sauna, sinema odası, hamam, masaj odası, dinlenme odası ve oyun odası bulunuyor. 


Tel: 444 2 420
Web: http://www.babacanportroyal.com/ 


projeye sor



Geri Dön