20 / 04 / 2024

Premier Kampüs Ofis’in ilk etabı tükendi, ikincisi satışta!

Premier Kampüs Ofis’in ilk etabı tükendi, ikincisi satışta!

Türkiye’nin ilk kampüs ofis projesi Premier Kampüs Ofis’te 2.etap 36 ay sabit kur avantajıyla satışa çıktı. Kâğıthane’deki projede ofis fiyatları 113 bin dolardan başlıyor.



Türkiye’nin ilk kampüs ofis projesi Premier Kampüs Ofis’te 2. etap 36 ay sabit kur avantajıyla satışa çıktı.

FerYapı’nın İstanbul Kâğıthane’de hayata geçirdiği Premier Kampüs Ofis’te ofis fiyatları 113 bin dolardan başlıyor. Peşin alımda yüzde 12 indirim imkanı sunulan proje, Leed Gold sertifikasına da aday.

Premier Kampüs Ofis projesinin Kâğıthane’de 20 dönüm alanda yükseldiğini belirten FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova, “2011 yılında Cendere Vadisi imara açıldıktan sonra bölge gelişime başladı. Ulaşımı kolay, tünel, metro bağlantıları olan bölgenin metrekare/ fiyat anlamında da günden güne değer kazandığını görüyoruz” dedi.


Modüler sistemler


Akıllı ofis sistemleri ile inşa edilen projede, büyüklükleri 25 ile 1500 metrekare arasında değişen mağaza, kafe ve restoranlara da yer veriliyor. 6 bin metrekarelik alana sahip Kampüs Meydan’da ise pek çok mağaza bir arada bulunuyor. Premier Kampüs Ofis, birleştirilebilir modüller sistem ile 40 metrekare ile 300 metrekare arasında küçük ofisler; 300 metrekareden başlayarak 800- 1.000 metrekareye varan orta boy ofislerden oluşuyor. Teslim tarihi ise Aralık 2015.




Geri Dön