24 / 04 / 2024

Prenta binayı almak istemeyene kiralama seçeneği sunuyor!

Prenta binayı almak istemeyene kiralama seçeneği sunuyor!

Prenta, Yapı Fuarı'nda prefabrike bina ya da konteyner üretimlerini müşteriye yeni olarak satın alabileceği, ya da satın almak istemezse kiralayabileceği Prenta Sistemi'ni tanıtacak.



Prefabrike binalar, yaşam konteynerleri ve depo-hangarlar alanında faaliyet gösteren Prenta, Yapı Fuarı'nda hizmetlerini ziyaretçileri ile paylaşacak. Yeni ürün satışlarına alternatif olarak kiralama ya da ikinci el, montajdemontaj, geri alma, depolama ve lojistik hizmetlerini içeren hizmetlerini de sunan Prenta, bu özellikleriyle sektöründe öne çıkmayı hedefliyor. 




Prenta, fuarda müşterilere istediği prefabrike bina ya da konteyneri isterse yeni olarak satın alabileceği ya da satın almak istemezse kiralayabileceği Prenta Sistemini tanıtacak. Yeni sistemde bunların lojistiği yine Prenta üzerinde gerçekleşebilecek. 



Bunun yanı sıra binaların şantiyedeki montajı da şirkete yaptırılabilecek. 

Eğer müşteri yeni olarak satın aldıysa işi bittiğinde ikinci el olarak Prenta'ya geri satabilecek. Yeni olarak satın aldığı binayı geri vermek istemiyorsa ise yeniden kullanana kadar Prenta'dan depolamasını isteyebilecek. 



Şirketten yapılan açıklamaya göre müşteri depolanmış ürünlerini yeni işinde tekrar kullanmak istediğinde Prenta'dan yeniden montajını yapmasını isteyebiliyor. 




Çözümlerin tümüne aynı anda garanti...

Prenta Sistemi'nde müteahhit ve inşaat firmalarına yönelik olarak bir müşteri isterse şantiye binalarının tümünü isterse de tekli alımlarını bu sistem'e gerçekleştirebiliyor. Sunulan çözümün tümüne aynı anda garanti veriliyor. 



Habertürk


Geri Dön