29 / 03 / 2024

D Plaj Evleri'nde haftalık, aylık veya sezonluk kiralama seçeneği!

D Plaj Evleri'nde haftalık, aylık veya sezonluk kiralama seçeneği!

Bodrum, Yalıkavak, Tilkicik Koyu'nda yer alan D Plaj Evleri haftalık, aylık veya sezonluk kiralama seçeneği sunuyor...



D Plaj Evleri ve Rezidans olarak tasarlanmış konsepti ile Bodrum, Yalıkavak, Tilkicik Koyu'nda denize tam anlamıyla sıfır, 53 adet bağımsız satılık dairelerden oluşan ve 35 adet haftalık, aylık ve sezonluk kiralık rezidans dairenin bulunduğu projesi ile birbirinden keyifli işletmeleriyle de hizmet veren butik bir yaşam alanıdır.

Fortune Turkey'de yer alan habere göre, D'Plaj Evleri, dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 salgın riskini en aza indirmek amacıyla gerekli tüm önlemlerin tamamlanması ile sezon kapılarını açtı. Bu süreçte, sağlığınız ve konforunuzla ilgili tüm detayları göz önünde bulundurarak gerekli tüm tedbirlerin alınması sağlandı. Siz de yaz tatiliniz için şimdiden yerinizi ayırtabilir ve D'Plaj evlerinde veya D'Plaj Rezidans'da 20 adım sonra Ege'nin masmavi denizinin ve kumsalının keyfini çıkarabilirsiniz. Günün her saatinde kendinizi ve ailenizi güvende hissedebilecek, müthiş doğa ortamında da evcil hayvanlarınızla geçirebileceğiniz özel alanlara sahip olabilirsiniz.

D'Plaj Evleri içinde yer alan "MyGym" çocuk oyun, spor ve eğlence merkezi, çocuklarınız için yaz aylarını unutulmaz hale getirirken siz de özel eğitmen eşliğinde D'Plaj Gym'de spor faaliyetlerinize devam edebilirsiniz. Miami'den sonra Bodrum'da kapılarını açmaya hazırlanan Villa Azur, imza yemekleriyle ve Akdeniz'den ilham alan menüsüyle göz alıcı bir ambiyansla konuklarını ağırlayacak. Sezon trendlerini belirleyen seçili markaların yer aldığı D Concept Store, her daim güzel ve bakımlı görünmenizi sağlayacak "D'Plaj Anget Kuaför" de' "D'Plaj Evleri" bünyesinde hizmet verecek

Web: https://dplajevleri.com/
 


Geri Dön