29 / 03 / 2024

D Plaj Evleri

D Plaj Evleri

Bodrum, Yalıkavak, Tilkicik Koyu'nda yer alan D Plaj Evleri haftalık, aylık veya sezonluk kiralama seçeneği sunuyor...

Kayıt dışı kiralanan evlere pankartlı önlem!

İstanbul Fatih Belediyesi ilçe genelinde kayıt dışı kiralanan evleri kiralamak için sokak aralarına pankart asarak vatandaşlardan ihbar talebinde bulundu.

D Plaj Evleri'nde haftalık, aylık veya sezonluk kiralama seçeneği!

Bodrum, Yalıkavak, Tilkicik Koyu'nda yer alan D Plaj Evleri haftalık, aylık veya sezonluk kiralama seçeneği sunuyor...

Üsküdar Erguvan Evleri kentsel dönüşüm projesinde son durum!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Güzeltepe Birlik Camii’nin hemen altında sürdürülen “Erguvan Evleri” kentsel dönüşüm projesine ilişkin, “30 yıl sonra yaptığımız imar ile çok güzel bir fırsat yakaladık" dedi...

Kendo Kemer Evleri Sitesi'ne SOTCA'dan ödül!

Göktürk’te yer alan Kendo Kemer Evleri Sitesi, doğayla bütünleşen özgün mimarisi ile Sign of The City Awards (SOTCA) Tamamlanmış En İyi Müstakil Konut ödülünü kazandı...

Univa, dünyanın en iyi öğrenci evleri listesinde!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, dünyanın da gündemine girdi. Univa, dünyanın en önemli Öğrenci Evleri Birliği ASRA tarafından yapılan değerlendirmede, dünyanın en iyi uluslararası öğrenci evi markalarından biri seçildi...

Kiraladığı evleri 'çöp ev'e dönüştürüyor!

Amasya'da kiraladığı evleri kısa sürede "çöp ev"e dönüştüren kişinin son kaldığı yer tespit edildi. Evden ise 7 ton çöp çıkarıldı.

Adana Belediye Evleri'nin kentsel dönüşüm sorunu çözülecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Belediye Evleri Mahallesi'nde uzun süredir yapılamayan kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı eliyle vatandaşların arzu ettiği dokuya, ihtiyaçlara uygun şekilde kesin olarak çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Bilal Duman, Renova Evleri’nin Satış ve Pazarlama Müdürü oldu!

İsmailoğlu Yapı’nın Ümraniye Madenler’de hayata geçirdiği Renova Evleri’nin Satış ve Pazarlama Müdürü Bilal Duman oldu...

Dünyanın en pahalı evleri belli oldu!

Dünyanın en pahalı evleri belli oldu. Listede Türkiye’den ise Rumeli Hisarı’nda konumlanan Zeki Paşa Yalısı var. Açıklanan fiyat ise 95 milyon dolar. Tarihi Zeki Paşa Yalısı’nın toplam 23 odası, 4 salonu, 8 banyosu bulunuyor. 

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yok yok!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Çukurova Belediyesi, Türkiye'nin en büyük dönüşüm projelerinden biri olan ‘Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi’ni hayata geçiriyor.

Sekapark - Plaj Yolu Tramvay Hattı’nda raylar döşeniyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sekapark - Plaj Yolu Tramvay Hattı’nda ray döşeme çalışmalarına geçti.

Fabay Adabükü Evleri'nde tanışma partisi düzenlendi!

Fabay İnşaat, teslimi yapılan Fabay Adabükü Evleri'nde tanışma partisi düzenledi. Firma, ev sahiplerinin tanıştırıp, sıcak bir ortamda buluşturdu.

Kaputaş Plajı'na beton mu dökülüyor?

Antalya Kaş'ın bölgesine yer alan Kaputaş Plajı'na kepçe girdi. Kaş Belediyesi Başkanı Kocaer "beton dökülüyor" iddialarını yanıtladı. Kocaer "Bir gram beton dökmedik. 20 tonluk foseptik tankeri gömdük" dedi.

D Plaj Evleri Haberi

D Plaj Evleri

D Plaj Evleri ve Rezidans olarak tasarlanmış konsepti ile Bodrum, Yalıkavak, Tilkicik Koyu'nda denize tam anlamıyla sıfır, 53 adet bağımsız satılık dairelerden oluşan ve 35 adet haftalık, aylık ve sezonluk kiralık rezidans dairenin bulunduğu projesi ile birbirinden keyifli işletmeleriyle de hizmet veren butik bir yaşam alanıdır.

Fortune Turkey'de yer alan habere göre, D'Plaj Evleri, dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 salgın riskini en aza indirmek amacıyla gerekli tüm önlemlerin tamamlanması ile sezon kapılarını açtı. Bu süreçte, sağlığınız ve konforunuzla ilgili tüm detayları göz önünde bulundurarak gerekli tüm tedbirlerin alınması sağlandı. Siz de yaz tatiliniz için şimdiden yerinizi ayırtabilir ve D'Plaj evlerinde veya D'Plaj Rezidans'da 20 adım sonra Ege'nin masmavi denizinin ve kumsalının keyfini çıkarabilirsiniz. Günün her saatinde...