28 / 03 / 2024

Prime Suites'ten turizme 55 milyon liralık yatırım!

Prime Suites'ten turizme 55 milyon liralık yatırım!

Babacan Holding, otel konforunda aile rezidansı 'Prime Suites’i hayata geçirdi. Lüks apart daireleri ile rezidans hizmeti veren 'Prime Suites', geniş aileler, yerli ve yabancı misafirler ve iş seyahati amaçlı Türkiye’ye gelen yabancı iş adamlarını ağırlıyor.



Hayata geçirdiği özellikli konut projeleriyle dikkat çeken Babacan Holding, kısa ve uzun konaklama seçeneklerinin sunulduğu ‘Prime Suites’ ile lüks yaşamı turizme taşıyor. Gayrimenkul yatırımlarının yanı sıra turizm çalışmalarına da hız veren Babacan Holding, 'Prime Suites'te geniş aileli yabancı turistler, fuar ve iş amaçlı gelenler ile yerli ve yabancı misafirlere yönelik hizmet veriyor. 

Açıldığı günden bu yana yüzde 80’e varan doluluk oranıyla hizmet vermeye devam eden 'Prime Suites', geniş oturum alanları, ankastre mutfaklar, lüks tasarımlı banyolar ve her türlü detaylar misafirlerin konforu ve kendini evinde hissetmesi için tasarlandı.

“Service Apartments” konsepti 

Türkiye’ye ilk defa Babacan Holding tarafından getirilen ve yurt dışında oldukça yaygın olan “service apartments” konseptiyle hayata geçirilen Prime Suites, hem iş hem turistik amaçla seyahat eden misafirlerine kişisel bakım olanakları ile günün yorgunluğunu atma fırsatı sağladığı gibi,  gün boyu iş merkezi ile de rahat bir çalışma ortamı sunuyor. 55 milyon TL yatırım bedeliyle Güneşli’de hayata geçirilen 'Prime Suites', bölgenin en lüks projesi olma özelliği de taşıyor. 


Bünyesinde suit odaların da yer aldığı projede, büyüklükleri 60 ile 90 metrekare arasında değişen toplam 142 apart daire yer alıyor. Uzun dönemli kiralama seçenekleri ve housekeeping hizmeti ile birlikte lüksün tanımını değiştiren 'Prime Suites', misafirlerini İstanbul’un keyfini çıkarmaya davet ediyor. Prime Suites ayrıca otelden farksız olarak spa, sauna, hamam, fitness gibi hizmetler de veriyor. 


'Prime Suites', İstanbul’un yeni merkezi Basın Ekspres Yolu üzerinde çok özel bir lokasyonda Atatürk Havalimanı'na sadece 5 dakika mesafede, toplu taşıma ve anayolların yanı başında yer alıyor. 


Web: http://www.primesuites.com.tr/


Geri Dön