26 / 04 / 2024

Prime Suites projesi

Prime Suites projesi

Babacan Holding, otel konforunda aile rezidansı 'Prime Suites’i hayata geçirdi. Lüks apart daireleri ile rezidans hizmeti veren 'Prime Suites', geniş aileler, yerli ve yabancı misafirler ve iş seyahati amaçlı Türkiye’ye gelen yabancı iş adamlarını ağırlıyor.

Maia Green Port Prime Satışta! Yeni Proje!

Maia Yapı tarafından Aydın Kuşadası'nda inşa edilen Green Port Prime konut projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 46 adet konut inşa edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Babacan Prime Suites'te yüzde 15 indirim fırsatı!

Babacan Yapı Prime Suites'te, 180 ay vadeli 0,64 faiz oranı ile 12 ay geri ödemesiz konut kredisi kampanyasına ek olarak yüzde 5 peşinat ve yüzde 15 indirim imkanı sunuluyor.

Mia Suites Bornova projesi geliyor! Yeni proje!

Koç İnşaat'ın imzasıyla İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçirilecek Mia Suites Bornova projesi satışa çıkıyor. Projede daire fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.

Modda Suites'e ''En İyi Konut'' ödülü!

İzmir'de faaliyet gösteren Ontan Grup, Sign Of The City Awards'ta ‘Modda Suites’  projesi ile de “En İyi Konut” ödülünün sahibi oldu. 

Gül Suites Projesi tanıtıldı!

İzmir Profesörler Sitesinde yer alan ve çok özel butik bir proje olan Gül Suites projesi tanıtıldı.

Frame Suites yeni sahiplerini bekliyor!

VITHOME İnşaat tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Frame Suites projesi yeni ev sahiplerini bekliyor. Frame Suites Bodrum, düzenlediği “Bodrum in Frame” buluşmasında değerli isimleri ağırladı.

Seba Suites metrekare fiyatları!

Kağıthane'ye bağlı Cendere Caddesi'nde yükselen Seba Suites projesi "Şehri yaşamanın yeni adresi!" sloganıyla tanıtılıyor...

Seba Suites Cendere Konut Projesi!

Seba Suites Cendere Konut Projesi kapsamında 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Proje iki blok şeklinde yükseliyor.

Seba Suites : Şehri yaşamanın yeni adresi!

Toplam 144 konut ve 23 ticari birimden meydana gelen Seba Suites projesi "Şehri yaşamanın yeni adresi!" sloganıyla basına tanıtılıyor. Projede fiyatlar metrekare bazında 8 bin TL'den başlıyor.

Seba Suites Kağıthane teslim tarihi!

Kağıthane'de hayata geçirilen Seba Suites projesi Seba İnşaat imzası taşıyor. Seba Suites Kağıthane teslim tarihi ne zaman?

Seba Suites Cendere satış ofisi!

Seba Suites projesi Kağıthane'de konut ve ticari alanlardan oluşan iki blok olarak hayata geçirildi. Haberimizde yer alan Seba Suites Cendere satış ofisi iletişim bilgilerinden yararlanarak detaylı bilgi edinebilirsiniz...

Kağıthane Seba Suites fiyatlar!

Kağıthane Seba Suites fiyatlar kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin TL'den başlıyor. Seba Suites projesi Seba İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Seba Suites fiyatlar!

Seba Suites fiyatlar bilgisi kapsamında konutların metrekare birim fiyatı 8 bin TL'den başlıyor. Seba Suites projesi 144 konut ve 23 ticari birimden oluşuyor...

Prime Suites projesi Haberi

Prime Suites projesi

Hayata geçirdiği özellikli konut projeleriyle dikkat çeken Babacan Holding, kısa ve uzun konaklama seçeneklerinin sunulduğu ‘Prime Suites’ ile lüks yaşamı turizme taşıyor. Gayrimenkul yatırımlarının yanı sıra turizm çalışmalarına da hız veren Babacan Holding, 'Prime Suites'te geniş aileli yabancı turistler, fuar ve iş amaçlı gelenler ile yerli ve yabancı misafirlere yönelik hizmet veriyor. 

Açıldığı günden bu yana yüzde 80’e varan doluluk oranıyla hizmet vermeye devam eden 'Prime Suites', geniş oturum alanları, ankastre mutfaklar, lüks tasarımlı banyolar ve her türlü detaylar misafirlerin konforu ve kendini evinde hissetmesi için tasarlandı.

“Service Apartments” konsepti 

Türkiye’ye ilk defa Babacan Holding tarafından getirilen ve yurt dışında oldukça yaygın olan “service apartments” konseptiyle hayata geçirilen Prime Suites, hem iş hem turistik amaçla seyahat eden misafirlerine kişisel bakım olanakları ile...