26 / 04 / 2024

Profilo'dan 3 adet Solo Beyaz Eşya alana televizyon hediye! 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Profilo'dan 3 adet Solo Beyaz Eşya alana televizyon hediye! 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Profilo, buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesini birlikte alana televizyon hediye kampanyasını tüketicisine duyurdu. Peki kampanya detayları neler..



  Profilo dan 3 adet Solo Beyaz Eşya alana televizyon hediye! 23 Şubat 2023 fiyat listesi
Söz konusu kampanya stoklarla sınırlı olup Şubat ayı sonuna kadar geçerlidir. Kampanyaya dahil olan 3 adet farklı solo beyaz eşya; Buzdolabı,Bulaşık Makinesi ve Çamaşır Makinesidir. Bu üç ürünün birlikte alımına 32PA225EG kodlu televizyon hediye olarak verilecektir. 

BUZDOLABI ÖZELLİKLERİ

  • Buzdolabı genel özellikleri, üstten-alttan donduruculu tasarımı ile kolay ve pratik bir kullanım vaadediyor. 
  • Profilo marka buzdolabı modelleri soğutucu alana sahiptir. Soğutucu alan içerisinde dört adet raf sistemi bulunur. 
  • Buzdolabında açık kapı uyarı sistemi bulunuyor. Buzdolabı kapısı belli bir süre açık kaldığında sesli uyarı sistemi devreye giriyor. Bu sayede gereksiz enerji tüketimi oluşması engellenmiş oluyor. 

BULAŞIK MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

  • Kalabalık ailelere uygunluk sağlayan bulaşık makinesi 13 kişilik yıkama kapasitesine sahiptir. 
  • Profilo bulaşık makinesi modeli 6 program seçeneği yer alıyor. Çeşitli program seçenekleri ile donatılan Profilo bulaşık makinesi modelinin kazan malzemesinde paslanmaz çeliktendir.
  • Cam ve bardak koruma özelliğine sahip cihaz, ürünlerin zarar görmesini minimum seviyeye indiriyor. Profilo bulaşık makinesi modeli çocuk kilidi özelliği bulunuyor.Çocuk kilidi sayesinde olası kazaların önüne geçmek mümkün hale geliyor. 

Profilo dan 3 adet Solo Beyaz Eşya alana televizyon hediye! 23 Şubat 2023 fiyat listesi

ÇAMAŞIR MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

  • Profilo çamaşır makinesinde yıkama programı ile birlikte sıkma, durulama ve sıcaklık gibi ayarlamalar da gerçekleştirilebiliyor. 
  • Aynı zamanda cihazın süre ayarlama özelliği de bulunuyor. Profilo çamaşır makinesinde SilentPlus fonksiyonu bulunuyor. Sessiz çalışma performansı sağlayan ürün öne çıkıyor. 
  • Cihaz güvenlikli yapıya sahiptir. Güvenli kapak tasarımı bulunan çamaşır makinesi çocukların açıp kapatmasına karşı güvenlidir. Aynı zamanda Profilo çamaşır makinesinde çoklu su koruması sistemi yer alır. 

Peki kampanyaya dahil olan ürünler hangileri? 


Geri Dön