25 / 04 / 2024

Profilodan yeni solo fırın ve ankastre ocaklar!

Profilodan yeni solo fırın ve ankastre ocaklar!

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, yenilikçi ve yüksek teknoloji ile donatılmış ürün gamına A sınıfından % 20 daha fazla enerji tasarrufu sağlayan ve sert cam ocak yüzeyine sahip FRS5031GML solo fırını ekledi



Farklı yemekleri pişirmek üzere tasarlanmış pişirme programlarıyla mükemmel sonuçlar sunan çelik solo fırın FRS5031GML,  gaz emniyet sistemi ile son derece güvenli bir kullanım sunuyor.

Mutfağında ankastre ocak tercih edenlere ise Profilonun çok farklı seçenekleri var. OCE400 yeni ankastre ocak özellikle çerçevesiz tasarımı ile mutfaklara bambaşka bir şıklık getiriyor. Siyah İnci ankastre set ile de uyumlu olan siyah cam seramik OCE400, 4 yüksek hızlı ocak gözü, 9 güç kademeli ocak gözleri, yüzeyden kumanda paneli ve 4 kademeli kalan ısı göstergesi ile hem güvenli hem de pratik bir kullanım sunuyor. Farklı ve şık tasarımıyla mutfaklara zarafet getiren, güvenli kullanım sunan çok şık bir ürün.

Profilonun ankastre mutfaklar için sunduğu diğer yeni ocak seçenekleri ise dökme demir ocak ızgaralı OCA553CE çelik ocak ile beyaz, çelik ocak ızgaralı OCA553BE modelleri. Yeni ankastre ocaklar gaz emniyet sistemi ve düğmeden otomatik ateşleme fonksiyonlarıyla  hem pratik hem de güvenli.

Yalın, fonksiyonel ve dayanıklı ürünlerle öne çıkarak tüketicilerine güvenilir, şık ve çevreci ürünler sunmaya devam eden Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, ürün gamını geliştirerek artırmaya devam ediyor.


Profilo Dayanıklı Ev Aletleri

1976 yılından bu yana ev aletleri üreticisi olarak faaliyet gösteren Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Türkiyenin en köklü  beyaz eşya markaları arasında yer alıyor. 1995 yılında BSH Ev Aletleri Sanayi ve Tic. A.Ş. grubu bünyesine katılarak, grubun uluslararası deneyimini ulusal gücüne ekledi. Türkiye'nin dört bir yanında 1200ü aşkın satış noktası ile ülkemizin en geniş dağıtım ağına sahip beyaz eşya markalarından olan Profilo Dayanıklı Ev Aletlerinin ürün grupları beyaz eşya, ankastre, küçük ev aletleri, elektrikli süpürgeler, şofben / termosifon ve klima cihazlarından oluşuyor. Profilo ürün portföyünün ithal edilen ürünlerin dışında kalan bölümü BSH Ev Aletleri Sanayi ve Tic. A.Ş.nin Çerkezköy Fabrikasında üretiliyor. Profilo markasının en başta gelen özelliği, dayanıklılığı fonksiyonellikle buluşturması ve teknolojiyi en yalın kullanım şekliyle Türk halkına sunmasıdır. Profilo Dayanıklı Ev Aletleri inovasyon gücünü Türk halkının beyaz eşya kullanım alışkanlıklarından alıyor. Profilo, estetik ve özgün olduğu kadar kullanışlı ve kullanıcılara kolaylık sağlayan ürünleriyle öne çıkıyor.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri 1995 yılından beri uluslararası  BSH Grubunun güçlü ve köklü yerel beyaz eşya markasıdır.

www. profilo.com.tr


Geri Dön