27 / 04 / 2024

Profilo'nun bu kampanyası kaçmaz! Bir fırın alana 2 ayrı indirim fırsatı! 31 Aralık fiyat listesi

Profilo'nun bu kampanyası kaçmaz! Bir fırın alana 2 ayrı indirim fırsatı! 31 Aralık fiyat listesi

Profilo'dan ''Benim profiloma üye olanlara %5 indirim'' ve GarantiPay ile 8000 TL ve üzeri alışverişlere 400 TL bonus fırsatından faydalanıp ankastre fırın almak için acele edin. Peki Profilo elektrikli fırın ne kadar? İşte detaylar...



Fırınlar bir evin vazeçilmez parçalarından biridir. Doğum günü, mezuniyet töreni, evinizde misafir ağırlamak yada tüm özel gün ve gecelerinizde konuklarınıza sıcak yemeklerle ziyafet çektirmek istediğinizde, fırınınza güvenmelisiniz. Ev hanımları bir fırının eksikliğini çok iyi bilir. Özgüven içinde pişirdiğiniz yemeleri sunup gecenizi bir ziyafet anına çevirebilirsiniz. Ülkemizin kendini kanıtlamış markalarından profilo'dan size harika bir teklif var.
1 Aralık - 31 Aralık tarihleri arasında geçerli teklifi öğrenmek için haberimizi inceleyin.


Şık Tasarım

Sade bir dışgörünüşe sahip olan ankastre fırın, medeni bir anlayışla dizayn edilmiştir. Her mutfakta yeri hazır olan ürün, minimalist tarzdan etkilenilerek üretilmiştir.

Farklı Pişirme Programları

Fanların dahil olduğu pişirme programlarına sahip ankastre fırın, toplamda 8 farklı programa sahiptir. Üst ve altı aynı anda ısıtarak en başarılı pişirmeyi sağlar.

Profilo nun bu kampanyası kaçmaz! Bir fırın alana 2 ayrı indirim fırsatı! 31 Aralık fiyat listesi

Pizza için Özel Mod

Özel pizza pişirme programına malik olan ankastre fırın aracılı ile fazla çaba harcamadan hanenizde lezzetli pizzalar pişirebilirsiniz. Peki Profilo elektrikli fırın ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön