26 / 04 / 2024

Proje Beyaz Danışmanlık Avrupa TEMi kiralayacak!

Proje Beyaz Danışmanlık Avrupa TEMi kiralayacak!

İstanbulda lüks konseptteki projelerin kiralanmalarını gerçekleştiren Proje Beyaz Danışmanlık, Kempiski Residences Astoria ve Kempinski Residence Bellevueden sonra Avrupa Konutlarının redizanslarının kiralanmasını üstlendi



İstanbulda lüks konseptteki projelerin kiralanmalarını gerçekleştiren Proje Beyaz Danışmanlık, Kempiski Residences Astoria ve Kempinski Residence Bellevue den sonra şimdide Artaş İnşaat tarafından gerçekleştirilen Avrupa Konutlarının redizanslarının kiralanması nı üstlendi.

Daha önce kiralama işlemlerini tamamladığı projeler arasında ayrıca Miracle Residence, Paradise Park ve Lidya Flats gibi projelerin  yer aldığı Proje Beyaz, Astoriadan sonra şimdi de Avrupa tarzı lüks yaşam vadeden Avrupa Residenc e TEMin kiralamasına başladı. Kiraların 1.400  liradan başladığı  projeye farklı kesimlerden talepler geldiği ifade edildiği söylendi.

Mevsime rağmen ilgi görüyor
Maslaka 10, Mecidiyeköye 9 ve Taksime 13 kilometre mesafede bulunan Avrupa Residence TEMe büyük bir talep olduğunu anlatan Proje Beyaz Yönetim Kurulu Üyesi Derya Deniz , Dairelerin tamamı dekorasyonlu ve beyaz eşyalı. İşiyle evi arasında zaman harcamak istemeyenler için bu rezidansları ev-ofis olarak kullanmak da mümkün. Bu kapsamda sekretarya ve toplantı salonu gibi iş hayatının vazgeçilmezi olan pek çok ayrıcalığa sahip olacaklar için evden işe gitmek sadece birkaç adım. İstanbulda kiralama sezonu olmamasına rağmen rezidanslara yoğun talep var. Hedefimiz Eylül 2011 sonuna kadar yüzde 80 doluluk sağlamak diye konuştu. 

1 +1 rezidansların 250  lira ve 2 +1 rezidansların 350  lira gibi aidatları bulunduğunu belirten Deniz, Avrupa Residence TEM sakinler i ödeyecekleri aidat dahilinde danışma, kapalı yüzme havuzu kullanımı, geniş kapsamlı güvenlik hizmetleri, genel temizlik, kapalı otopark, yangın alarmı  gibi bir çok imkan mevcut diye konuştu.

Doğal olarak projede belli bir kesime hitap ettiklerini vurgulayan Deniz, Sağlanan internet ofisi kullanımı, kablosuz internet, TV kanalları ve özel yayın paketleri donanımı  gibi birçok hizmetin yer aldığı projede örneğin 1+1 rezidanslar için 1400 lira kira ve 250 lira da aidat ödeniyor. Projenin merkeziliği, TEM yoluna yakınlığı gibi unsurlar dikkate alındığında kirala fiyatlarını uygunluğu görülür diye konuştu.


Geri Dön