28 / 03 / 2024

ProjeBeyaz MIPIM'de dünya emlak zincirindeki profesyonellerle!

ProjeBeyaz MIPIM'de dünya emlak zincirindeki profesyonellerle!

Türkiye’de gayrimenkul sektörünün en önemli aktörlerinden biri olan ProjeBeyaz Gayrimenkul ve Danışmanlık, dünyanın en büyük gayrimenkul buluşmalarından biri olan MIPIM’de, dünya emlak zincirindeki profesyonellerle bir araya gelecek....




ProjeBeyaz Gayrimenkul ve Danışmanlık, bu yıl 12-15 Mart tarihleri arasında Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenecek gayrimenkul fuarı MIPIM'de gayrimenkul sektörünün uluslararası arenadaki önemli aktörleri ile bir araya gelecek. Dünyanın en büyük gayrimenkul buluşmalarından biri olan MIPIM’de ProjeBeyaz’ı, Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun ile Yönetim Kurulu Üyeleri Tolga Han, Derya Deniz ve Cihat Bayraktaroğlu temsil edecek.


Uluslararası partnerleriyle ilişkiler geliştirerek, dünya emlak sahnesinde etkin bir oyuncu olabilmek için var gücüyle çalışan ProjeBeyaz, dünyanın emlak pazarı olarak da bilinen MIPIM sayesinde dünya genelinde çok sayıda proje ve sermaye kaynağına erişim imkanı bulacak. Tecrübe sahibi profesyonel kadrosuyla gayrimenkul sektöründe 360 derece danışmanlık hizmeti sunan ve ülkemizde gayrimenkul sektöründe yaşanan kabuk değişiminin baş aktörlerinden biri olan ProjeBeyaz, fuara katılan diğer firmalarla birlikte, onur konuğu olarak seçilen Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etme fırsatı da bulacak.


‘Uluslararası yatırımcıyı çekmek için önemli bir fırsat’


ProjeBeyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, MIPIM’in kendileri için çok önemli olduğunu söyleyerek, “ProjeBeyaz olarak, gayrimenkul sektörünün global düşünülmesi gereken bir sektör olduğunu her defasında vurguladık. Geçmişte önde gelen Türk inşaat firmaları uluslararası birçok işe imza attı. Şimdi ise uluslararası yatırımı Türkiye’ye çekmek ve ülkemizi dünya gayrimenkul yatırım liglerinde en ön sıralara çıkartmak için herkesin üzerine düşeni yapma zamanıdır. Geç kaldığımız her geçen yıl küme düşmemiz ve diğer ülkelerin sıralamada önümüze geçmesi demektir. Dubai ve Moskova gayrimenkul fuarlarından sonra, en büyük ‘Gayrimenkul İstişare Platformu’ olarak gördüğümüz MIPIM,  dünyanın da yakından takip edeceği büyük bir organizasyon. Bu yüzden ‘Dünya Gayrimenkul Yıldızları’nı bir araya toplayan ProjeBeyaz Yönetim Kurulu olarak tam kadro MIPIM ‘de yer alacağız.  Türkiye’nin yatırım yapılması gereken ve geçmişte olduğu gibi gelecekte de gayrimenkul yatırımlarında yüzleri güldürecek bir ülke olduğunu anlatacağız” dedi.


MIPIM’de Türkiye rüzgarı esecek


Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olarak nitelendirilen ve Türkiye’nin onur konuğu olacağı MIPIM’e Türkiye üs düzey katılım sergileyecek. Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın katılacağı fuarda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve  TOKİ  Başkanı Ahmet Haluk Karabel de yer alacak. Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar da programının uyması halinde fuara iştirak edecek. Fuarın ilk günündeki açılış kokteyline de Kültür Bakanlığı destek verecek.


Fuarın en önemli konuğu olan Türkiye kalabalık bir şekilde fuarda boy gösterecek. 1000 metrekarelik ve özel olarak tasarlanan çadırda yer alacak Türk firmaları ayrıca, fuar alanının içinde 400 metrekarelik stantlarda tanıtım yapacak. Kırmızı beyaz konseptinde tasarlanan çadırda seminer salonu bulunacak. Ayrıca yeni teknolojilere yer verilen çadırdaki dev ekrandan firmalar projelerinin lokasyonları hakkında detaylı bilgilendirme yapabilecek.


Fuardaki birçok alanda Türkiye’nin tanıtımını içeren reklam alanları yer alacak. Türkiye’nin tanıtım kitapçığının dağıtılacağı fuarda ayrıca Türk firmalarının ve projelerinin tanıtıldığı broşürler de dağıtılacak. Kiralanan bir fayton da Cannes sokaklarında Türkiye’nin tanıtımını gerçekleştirecek. Fuara Türklerin yoğun bir katılım göstermesi nedeniyle çeşitli etkinlikler de planlanıyor. Fuar alanının içinde döner yapılmasından, Türk kahvesi servisine ve simit peynir satılmasına kadar çeşitli organizasyonlar üzerinde çalışılıyor.


Geri Dön