19 / 03 / 2024

Projeci Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Projeci Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İhsan Taşkın tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.



Projeci Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İhsan Taşkın tarafından kuruldu. 


Projeci Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurt içinde ve yurt dısında her türlü insaat taahhüt isleri, konut, isyeri, ticarethane insaatını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve ahsap, yarı ahsap ve betonarme müstakil konutlar, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri, turistik tesisler, tatil köyleri, otel, motel,prefabrik binalar, kamp yerleri, toplu konutlar insa etmek vebunları almak satmak kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Projeci Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Gürpınar Mah.Doğa Sok.No.1/2 Beylikdüzü 


Geri Dön