19 / 03 / 2024

İtkan Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


İtkan Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Abdulazım Alajajı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




İtkan Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Abdulazım Alajajı tarafından  kuruldu. 


İtkan Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulü ücret veya sözlesme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.) Gayrimenkulün ücret veya sözlesme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında Yurtiçinde ve yurtdısında her türlü gayrimenkul alım satımı, kiralanması, kiraya verilmesi islemlerini yapmak. Yurt içinde ve yurt dısında turistik amaçlı geziler ve turlardüzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dısında konaklama, seyahat tasıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmus acentelere ortak olmak. Uçak, otobüs, gemi gibi tümulasım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satıs yerleri açmak. Ticari amaçlı her türlü motorlu ve anasözleşmesinde yazılı işler.


İtkan Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Mimar Sinan Mah.88.Sk.N.31/1 Esenler 



Geri Dön