29 / 03 / 2024

Propa, 250 milyon TL'lik iki arazi için el sıkıştı!

Propa, 250 milyon TL'lik iki arazi için el sıkıştı!

Propa Vista'nın tanıtım toplantısında konuşan Propa CEO'su Can Özçicek Kartal'da 11 dönüm ve 14 dönüm alana sahip iki yeni arsa için el sıkıştıklarını söyledi.




Propa tarafından Kartal'da hayata geçirilen Propa Vista projesi Shangri-La Bosphorus Otel'de gerçekleştirilen toplantıyla tanıtıldı. Propa Vista'nın tanıtım toplantısında konuşan Propa CEO'su Can Özçicek, Propa Vista'nın inşaat ve gayrimenkul geliştirme alanında 44 yıllık köklü geçmişe sahip Propa'nın tecrübe ve birikiminin bir eseri olduğunu vurguladı.


Propa, 250 milyon TL lik iki arazi için el sıkıştı!


250 milyon TL'lik iki yeni arsa


Yatırımlarına hız kesmeden devam edeceklerini söyleyen Özçiçek Kartal'da 11 dönüm ve 14 dönüm alana sahip iki yeni arsa için el sıkıştıklarını belirtti. İki arsanın toplam bedelinin 250 milyon TL olduğunu dile getiren Özçiçek yeni projelerini Kartal Propa Vista projesi yakınlarında hayata geçireceklerini söyledi.



Propa Vista'nın yüzde 65'i satıldı


Mevcut konutların yüzde 65’i daha ön lansman döneminde satılan Propa Vista'da 1+1 daireler 380 bin TL, 2+1 daireler ise 649 bin TL’den başlayan  fiyatlarla alıcılarını bekliyor. 247 konuttan meydana gelen Propa Vista 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Kişiye özel ödeme planlarının sunulduğu projenin teslimleri Mart 2019'da gerçekleştirilecek.


http://www.propa.com.tr/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön