19 / 04 / 2024

PTT 20 yaş üzerine duyurdu! 40 bin TL nakit olarak verilecek!

PTT 20 yaş üzerine duyurdu! 40 bin TL nakit olarak verilecek!

PTT aracılığı ile 20 yaş ve üzeri vatandaşlar destek ödemesini alabilecek. Bu ödemeler 40 Bin TL’ye kadar dayandı. İşte detaylar!



PTT üzerinden yeni destek ödemeleri verilmeye devam ediliyor. PTT ile verilecek olan yeni destek ödemelerinde 40 bin TL’ye kadar 36 ay vadeli kredi imkanı sunulacak. Resmi internet sayfası üzerinden yapılan açıklamada özellikle ihtiyacı olan vatandaşlara nakit destek adı altında kredi verileceği belirtildi. Bu 40 bin TL’ye kadar verilecek olan kredide eğer istenilirse 3 ay erteleme olanağı da vatandaşları bekliyor.

BEKLENEN ÖDEMELER AYNI GÜN HESAPTA OLACAK!

PTT, kredi kullanacak olan vatandaşlar için güzel bir duyuru ile geldi. Başvuru yapılması durumunda en az 5 dakika süre içinde kredi başvurusu bir sonuca bağlanmaktadır. Onaylanan krediler, aynı gün içinde kişinin hesabına yatırılmaktadır.

DESTEK ÖDEMELERİNE SMS İLE DE BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ!

Vatandaşlar bu destek ödemelerine nasıl başvuru yapıldığını da merak ediyor ve araştırıyor. Başvurularınızı şubeye gidip yapabileceğiniz gibi aynı zamanda SMS ile de yapabilirsiniz. 40 bin TL ödeme alacak olan vatandaşlar hemen anında PTT yazıp boşluk bırakıp, TC kimlik numaranızı yazarak 3050’ye SMS gönderebilir.

EMEKLİLER DE DESTEK ÖDEMELERİNDEN FAYDALANABİLİR!

Eğer başvurularınızı şubeye gidip yapmak isterseniz de en yakın PTT şubesine giderek ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Emeklileri kredi kullanmak istiyorsa, maaşlarını PTT üzerinden alması gerekmektedir. Bu şart emekliler için geçerlidir. Belirli bir miktara kadar PTT emekli vatandaşlara da kredi olanağı sunmaktadır.

Yüksek maaşla bekçi olun! İşte bekçi ilanına dair detaylar!

Emeklilere güzel haber! Bankalar tek tek duyurdu! İşte detaylar!

Aile Destek Programı Eylül ödemeleri ne zaman? Aile Destek Programı ne kadar oldu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön