26 / 04 / 2024

PTT'den 1.798 lira yardım parası! Başvuranların hesabına yatıyor!

PTT'den 1.798 lira yardım parası! Başvuranların hesabına yatıyor!

PTT ihtiyaç sahibi ailelere para yardımı yapmaya devam ediyor. Geçim sıkıntısı çeken ailelere yönelik bu yardımlara bir yenisi daha eklendi. 1798 liralık ödemeler başladı! Üstelik başvuru yapmak çok kolay.



PTT , evinde yaşlı ve bakıma muhtaç kişiler olan ailelere 1.798 lira nakit yardımı yapıyor. Başvurmak çok kolay. Başvuranlara ödemeler hemen yapılıyor.

PTT’den İhtiyaç sahibi olan herkese maddi destek verileceği açıklandı. Çalışan ve çalışmayana, yeni doğmuş olana, yaşlı vatandaşlara, bakıma muhtaç kişilere bu yardım parası verilecek. SGK’dan yardım parası alacakların ise bazı şartları yerine getirmeleri gerekiyor.

İhtiyaç sahiplerinin yükünü hafifletmek için yapılan maddi destekler artıyor. Birçok kişinin bilmediği yardımlar ile ilgili yetkililer tarafından sürekli duyuru yapılıyor.. Yeni doğanlar, bakıma muhtaç olanlar, herhangi bir işi olan veya çalışmayan yani herkes bu destekten faydalanabilecek.

659 liradan 827 liraya kadar olan destek başvuran herkese ödenecek. Şartları taşımaları şartı ile bu imkândan herkes yararlanabilecek.


Geri Dön