27 / 04 / 2024

PTT'den yeni kampanya! Bankaların önünde sıra oluştu

PTT'den yeni kampanya! Bankaların önünde sıra oluştu

PTT 40.000 TL'ye kadar varan bir ihtiyaç kredisi başlattı. Banka ve gişe önünde uzun kuyruklar oluştu. İşte haberin ayrıntıları...



Başvurularını gerçekleştirecek olan kişilerin PTT şubelerine giderek kimlik ve gelir, belgeleriyle birlikte işlem yapmaları gerekiyor. PTT gişe personeli yardımı ile birlikte sizlere verilecek olan kredi başvuru formunu doldurduktan sonra 5 dakika içerisinde sonuç öğrenebilleceksiniz. 

Emekliye Ödeme

PTT ayrıca emekli olan vatandaşlara da özel kredi kampanyaları yapacak. Emekli maaşınızı PTT üzerinden alıyorsanız veya emekli maaşınızı PTT'ye taşımak istiyorsanız başvurunuzu gerçekleştirerek Aktif Bank Emekli Kredisi kullanmak mümkün. PTT ayrıca, İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılacak olan vatandaşlar için kredi imkanından faydalanabilmeleri ne göre, krediyi bularak hemen 5 dakika içerisinde sonuç vermektedir. Emekli maaşınızı bu bankalar üzerinden alıyorsanız başvurunuzu gerçekleştirdikten sonra sizlere sonuç verilecek. SMS ile kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, PTT, yazın boşluk bırakın ve TC kimlik numaranızı yazarak, 30 50 numarasına kredi göndermeniz yeterli. Onaylanan kredi hızlı birşekilde sizlere sonuç olarak gelecekte onaylanan bu tutar aynı gün içinde PTT şubeleri üzerinden sizleri kullandırılacak. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön