20 / 04 / 2024

PTT'den yeni kampanya! Bankaların önünde sıra oluştu

PTT'den yeni kampanya! Bankaların önünde sıra oluştu

PTT 40.000 TL'ye kadar varan bir ihtiyaç kredisi başlattı. Banka ve gişe önünde uzun kuyruklar oluştu. İşte haberin ayrıntıları...



PTT üzerinden ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar için müjdeli haber geliyor. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda başvurularınızı gerçekleştirebileceğiniz bu kampanyalar ile birlikte sizlerde 31 Ağustos tarihine kadar ihtiyaç kredisi kullanamak mümkün. 40000 TL kadar verilecek kredilerden, nakit ihtiyacı olan ve emekli olan vatandaşlar istedikleri zaman başvurularını gerçekleştirebilecek. PTT şubeleri üzerinden işlemlerini yapabilecek ve nakit kredi kullanabilecekler. PTT yapmış olduğu kredi kampanyasında nakit kredi ihtiyacından faydalanacak olan kişilere 3 ay ertelemeli olarak kredi imkanından faydalanmalarına olanak sağlanacak.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön