19 / 04 / 2024

Pursaklar'da 4 projenin temeli atılacak!

Pursaklar'da 4 projenin temeli atılacak!

Abdurrahim Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıya birçok siyasetçi katıldı. Toplantıda Pursaklar'a yapılacak 4 yeni proje hakkında konuştu.



Abdurrahim Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Pursklar İlçe Teşkilatı Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı'na  Ankara  Milletvekili Yalçın Akdoğan, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mümin Altunışık, AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu, teşkilat mensupları ve çok sayıda partili katıldı.


YÜZME HAVUZU MÜJDESİ

Ankara Milletvekili Akdoğan, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu büyük hareketin, bu büyük ailenin, bu camianın ve Türkiye'nin lideridir. Onun önderliğinde bu hizmet kervanı yoluna başarı ile devam edecektir" dedi. Programda söz alan Belediye Başkanı Çetin ise, ilçede devam eden hizmetleri anlatarak yeni projelerin müjdesini verdi. Çetin, "Pursaklar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Yeni Kreşler, Belediye Hizmet Binası, Yüzme Havuzu" gibi projelerin temellerinin yakın bir zamanda atılacağını açıkladı. Geniş bir katılımla yapılan toplantının sonunda, teşkilat mensupları üstün hizmetlerinden dolayı ödüllendirilerek hediyeleri verildi.



Sabah


Geri Dön