24 / 04 / 2024

Q Esentepe fiyatları 216 bin dolardan başlıyor!

 Q Esentepe fiyatları 216 bin dolardan başlıyor!

Firma: ToyaBigg

Proje: Q Stüdyo Esentepe

Konfora ve tasarıma yeni bir boyut kazandıran Q Studio Esentepe, İstanbul’un merkezi Şişli’de minimal tasarımı ve sunduğu maksimum konfor ile büyük ilgi görüyor.




Toya Yapı tarafından İstanbul’un merkezi Şişli Esentepe’de inşa edilen Q Studio Esentepe tek bir residence bloğunda 1+1 ve 2+1 seçenekleri ile kullanışlı ve konforlu bir hayatın kapılarını açıyor. 4 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Q Studio Esentepe, bahçe katı, 3 kat ve çatı katı olarak inşa ediliyor. Q Studio Esentepe fiyatları 216 bin dolar ile 734 bin dolar arasında değişiyor.


37 konuttan oluşan Q Studio konforun yanı sıra sosyal imkanları ve ulaşım kolaylığı ile de diğer projelerden ayrılıyor. Ev sahipleri fitness center ve kapalı havuzda sağlıklı bir yaşama kavuşurken video odasında film seyredebiliyor, müzik dinleyebiliyor ve misafirlerini ağırlayabiliyor. Daire sahipleri yıldönümü, doğum günü ve davetleri için özel olarak tasarlanan Q Lounge’ u kullanabiliyor. 


Taksim’e ve Maslak’a 10 dk., Boğaz’a 12dk. mesafede bulunan, tüm toplu ulaşım yollarının ortasında konumlanan Q Studio Esentepe, metro ve metrobüse yakınlığı ile yaşamınızı kolaylaştırıyor. 



0212 229 66 77

http://qstudioesentepe.com


projeye sor



Geri Dön