20 / 04 / 2024

Quasar İstanbul Fairmont Hotels ile işbirliği yapıyor!

Quasar İstanbul Fairmont Hotels ile işbirliği yapıyor!

Fairmont Hotels Avrupa Geliştirme Sorumlusu ye Başkan Yardımcısı Christophe Piffaretti de İstanbul'da ilk kez Quasar gibi çok iddialı bir proje ile ilk adım atmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti...





Toplantıda konuşan Fairmont Hotels Avrupa Geliştirme Sorumlusu ye Başkan Yardımcısı Christophe Piffaretti de İstanbul'da ilk kez Quasar gibi çok iddialı bir proje ile ilk adım atmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek 1885 yılında The Fairmont Hamilton Princess'ın açılışından bugüne dünya çapında otel ve rezidans işletmeciliğinde  seçkin bir marka olan Fairmont için, İstanbul'a gelmek çok özel bir öneme sahiptir. Fairmont Quasar İstanbul Hotel, Residencese Offices, sabiplerine dünyanın mega şehirlerindeki The Plaza, Savoy London gibi ikonik otellerde ayrıcalıklar sunuyor ve onları global bir lüks kulubun parçası haline getiriyor. Fairmont ve Quasar İstanbul'un birçok ortak marka değen var... Dünyada doğa için sosyal sorumluluk kampanyası Green Partnership Program geliştiren tik mel oıar, Faırmont'un, Türkiye'de ilk Alman DGNB Gold sertifikası almış yeşil binan Oumor Hîanbui Iıt işbirliği ayrıca memnuniyet verici. Bu örnek işbirliğinin hem Türkiye'ye hem de dünyaya, bilmen standartların ötesinde kaliteyi ve lüksü kazandıracak olması bize memnuniyet veriyor" dedi



İlhamını Likör Fabrikası'ndan aldı



Tasarımlarıyla dünyada devrim yaratan New York merkezli iç mimari tasarım şirketi Wilson Assocciates tarafından hazırlanan Fairmont Quasar İstanbul Hotel, Residences ve Offices; 209 otel odası, 64 rezidans, 40 home ofis, 16,000 m2 ticari ofis alanı ve 17 ticari alandan oluşuyor. Dünya genelinde 43 yıldır, 1 milyondan fazla otel odası dizayn eden ve New York, Los Angeles, Singapur, Abu Dhabi ile Şanghay'da ofisleri olan Wilson Associates; dünyanın en saygın değerlendirme kuruluşundan olan Hotel and Motel Association'dan 30 kez mükemmelliyet ödülü ve yüzlerce mimari ödül aldı.




Fairmont Quasar İstanbul Hotel, Residences ve Offices için yapılan tasarımlar, tarihi likör fabrikası'nı 931 yılında tasarlayan ünlü Fransız mimar Robert Maliet Stevens'dan esinlenerek o dönemin Paris'ine egemen olan Bauhaus ve endüstriyel modernist mimari akımlarını günümüze taşıyor. 1930'lardaki bu akımların Paris ve New York uygulamalarını, çıkış noktası yapan tasarım bir yandan şıklığı daha asi ve daha aristokrat yanlarıyla sunarken; bir yandan daha maskulen New York tarzı ile Fairmont Quasar İstanbul Motel, Residences ve Office müşterilerine keyifli bir seçme özgürlüğü vaat ediyor. Proje, 2015 sonunda müşterilerine kavuşmak için gün sayıyor.



Fairmont Quasar İstanbul ile global ayrıcalıklar kulübüne üye olun...



Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde 3 Avrupa, 5 Türkiye birinciliği yanında aldığı 2 özel takdir ödülü ile toplam 10 ödülle rekor kıran Quasar İstanbul, efsanevi lüks otel ve rezidans zinciri Fairmont Hotels ile sakinlerinin dünyanın 71 farklı noktasında ayrıcalılar sunan global bir kulübe üye olmaya davet ediyor.



Türkiye'nin ve Dünyanın ilk metalüks gayrimenkul projesi olan  Quasar İstanbul'un yaratıcısı Viatrans A.Ş. Meydanbey Ortak Girişimi, Türkiye Pazarına ilk kez taşıdığı Fairmont Hotels ile birlikte basın toplantısı düzenledi.  Quasar İstanbul Kültür Sanat Çadırı'ında düzenlenen basın toplatısında Viatrans A.Ş. Meydanbey Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan ve Fairmont Hotels Avrupa Geliştirme Sorumlusu ve Başkan Yardımcısı Christophe Piffaretti konuşmacı olarak katıldı.



Lüksün ötesinde lüksü vaat eden Quasar İstanbul'un Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde Türkiye'nin layık görüldüğü 8 Avrupa Ödülünün 3 taensini tek başına almanın onurunu yaşadığını ve Avrupa'daki bu büyük başarının dünya çapında alınacak farklı ödüllerle süreceğini vurgulayan Viatrans A.Ş. Meydanbey Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan, yaptığı konuşmada Avrupa ve Asya'nın en iyi sanat, kültür ve lüks yaşam merkezi olacak Quasar İstanbul'da hayallerin ötesinde bir yaşam arzulayanlara Fairmont'un ayrıcalıklı dünyasını sunuyoruz. Fairmont Kiralama Sistemi ile İstanbullulara global bir kulübün üyesi olma fırsatını vaat ediyoruz.Dünyanın İki önemli stil simgesi Paris ve New York tasarımını İstanbul'a taşıyacak Fairmont'tan daire satın alanlar, projenin bitimini beklemeden ve dairelerini diğer ülkelerdeki Fairmont sakinlerine kiraya vererek karlı bir yatırıma sahip olacaklar.



Quasar İstanbul İstanbul Fairmont Hotels işbirliği ile İstanbul, lüks turizmde de dünyanın en gözde lokasyonları arasında yer alacak diyen Viatrans A.Ş. Meydanbey Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan Dünyada otelcilik konusunda 130 yıla varan uluslararası deneyimiyle en seçkin markalardan biri olan Fairmont'un dünyadaki ilk ofis işletmesi de yine Fairmont Quasar İstanbul Offices markasının içinde yer alacak ve 5 yıldızlı otel konforu ve hizmet işyerinde yaşamak isteyenlere özel ofis yöntemiyle yeni bir çığır açacak açıklamasında bulundu.










Geri Dön