18 / 04 / 2024

Quasar İstanbul Mecidiyeköy teslim tarihi!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy teslim tarihi!

Firma: Viatrans – Meydanbey

Proje: Quasar İstanbul

Quasar İstanbul Mecidiyeköy teslim tarihi 2015 yılının son çeyreği olarak belirtiliyor. Mecidiyeköy Quasar İstanbul projesinde rezidans, ofis, otel ve kültür sanat moda merkezi yer alıyor...




Quasar İstanbul projesi Viatrans - Meydanbey Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor. Quasar İstanbul projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Şişli'ye bağlı Mecidiyeköy'de yükseliyor. Quasar İstanbul Mecidiyeköy projesi eski Likör Fabrikası'nın arsasında inşa ediliyor.


Quasar İstanbul Mecidiyeköy teslim tarihi bilgisinden önce proje hakkında bilgi verelim. Quasar İstanbul projesi 2 kule olarak tasarlandı. Mecidiyeköy Quasar İstanbul projesinde konut, ofis, otel ve kültür sanat moda merkezi bulunuyor.


Quasar İstanbul Mecidiyeköy projesi 500 milyon İsviçre Frangı yatırım bedeline sahip. Quasar İstanbul Mecidiyeköy projesinde otel için Fairmont Hotels ile anlaşma yapıldı. Quasar İstanbul projesinde 210 otel odası yer alıyor.



Quasar İstanbul Mecidiyeköy teslim tarihi!


Quasar İstanbul Mecidiyeköy teslim tarihi 2015 yılının son çeyreği olarak belirtiliyor. Mecidiyeköy Quasar İstanbul projesinde 257 adet rezidans, 52 adet ofis, 17 ticari birim ve 4 cafe bulunuyor.


Mecidiyeköy Quasar İstanbul projesinde konutların alanları 116 metrekare ile 518 metrekare arasında değişiyor. Mecidiyeköy Quasar İstanbul projesinin toplam inşaat alanı 189 bin 620 metrekare olarak belirlendi.



Quasar İstanbul nerede?

Quasar İstanbul adres : Büyükdere Cad. No: 76 Eski Likör Fabrikası Mecidiyeköy 34393 Şişli, İstanbul. 


Quasar İstanbul Mecidiyeköy iletişim

Telefon: 444 7 123

Web Adresi: www.quasaristanbul.com


projeye sor



Geri Dön