19 / 04 / 2024

Quasar İstanbul ödeme bilgisi!

Quasar İstanbul ödeme bilgisi!

Firma: Viatrans – Meydanbey

Proje: Quasar İstanbul

Quasar İstanbul ödeme bilgisi kapsamında konut bedelinin yüzde 25'i peşin olarak ödeniyor, kalan bedel ise banka kredisi kullanılarak 120 aya kadar taksitlendirilebiliyor. Mecidiyeköy Quasar İstanbul'da konut teslimleri 2015'de yapılacak...



4 kafe, 17 adet ticari ünite, 58 adet ofis ve 257 adet konuttan meydana gelen Quasar İstanbul projesi lokasyon olarak İstanbul Mecidiyeköy'de konumlandırılıyor. Quasar İstanbul ödeme bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.


189 bin 620 metrekare inşaat alananı yükselen Quasar İstanbul Evleri Viatrans- Meydanbey girişimi ile inşa ediliyyor. 500 milyon İsviçre Fangı yatırım bedeline sahip olan Quasar İstanbul Evlerinde satışlar devam ediyor.


Toplamda 2 blok halinde yükselen Quasar İstanbul Mecidiyeköy Evlerinin 23 bin metrekare arsa alanına bulunuyor. Quasar İstanbul ödeme bilgisi 'nin detaylarından önce projenin detaylarından bahsedelim.


Quasar İstanbul satış ofisi ile 444 7 123 no'lu telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz. Mecidiyeköy Quasar İstanbul Evleri 6 bin 600 dolardan başlayan metrekare birim fiyatı üzerinden satışlar gerçekleşiyor.


Quasar İstanbul ödeme bilgisi kapsamında banka kredisi kullanılarak veya firma bünyesinde sunulan ödeme seçeneklerinden yararlanılabiliyor. Quasar İstanbul'da yer alan konutlar 116 metrekare ile 518 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip.


Mecidiyeköy Quasar İstanbul ulaşım:

Quasar İstanbul adres bilgileri: Büyükdere Cad. No: 76 Eski Likör Fabrikası Mecidiyeköy 34393 Şişli, İstanbul


Quasar İstanbul iletişim:

Telefon: 444 7 123

Web Adresi: www.viatrans.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön