20 / 04 / 2024

Quasar İstanbul Şişli'de metrekaresi 7 bin 300 dolara rezidans daire!

Quasar İstanbul Şişli'de metrekaresi 7 bin 300 dolara rezidans daire!

Firma: Viatrans – Meydanbey

Proje: Quasar İstanbul

Şişli'de yükselen Quasar İstanbul projesinde yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 7 bin 300 dolardan başlıyor... Projedeki dairelerin alanları ise 116 metrekareden başlıyor ve yükseliyor...



Eski Likör Fabrikası'nın bulunduğu alanda Mecidiyeköy Şişli aksında hayata geçirilen Quasar İstanbul projesi, Viatrans Meydanbey Ortak Girişimi tarafından yükseliyor. 


22 dönümlük arsa alanına sahip Quasar İstanbul Şişli'de 40 katlı 2 kule bulunuyor. Projede toplamda 257 konut, 17 mağaza ve 52 ofis bulunuyor. 


Quasar İstanbul Şişli de metrekaresi 7 bin 300 dolara rezidans daire!


Quasar İstanbul Şişli projesi toplam 500 milyon İsviçre Frangı ile inşa ediliyor. Quasar İstanbul Şişli'de yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 7 bin 300 dolardan başlıyor. 


Quasar İstanbul Şişli'de yer alan ofisler Executive Ofis ve Home Ofis olarak müşterilere sunuluyor.  Butik ticari alan da bulunan proje; 500 milyon İsviçre Frangı ile inşa ediliyor. 


4 kafe ve yoğun yeşil alandan meydana gelen Quasar İstanbul Şişli'deki rezidans dairelerden 14-40 kat arasında bulunanlar Tarihi Yarımada ve Boğaziçi manzarasına sahip tasarlanmış durumda. 


Quasar İstanbul Şişli projesinde yer alan konutlardan bir kısmı Fairmont Otel kısmında yer alıyor. Fairmont Otel kısmında yer alanlar Paris Residenceları ve New York Residenceları olarak adlandırıldı. 


Quasar İstanbul Şişli de metrekaresi 7 bin 300 dolara rezidans daire!


Quasar İstanbul Şişli projesinde diğer konutlar ise Cosmopolitan Mood, Cultural Mood ve Natural Mood seçeneklerinden oluşuyor. Projede teslimler 2015 yılının Eylül ayında yapılacak. 


Quasar İstanbul Şişli projesinde yer alan dairelerin alanları 116 metrekareden başlıyor ve 518 metrekareye kadar yükseliyor. Quasar İstanbul Şişli'deki rezidans daireler Mimar Marcel Wanders ve otel kısmında ise Amerikan tasarım grubu Wilson Associates tasarımı...


Quasar İstanbul Şişli de metrekaresi 7 bin 300 dolara rezidans daire!


Quasar İstanbul Şişli adres bilgileri: Büyükdere Cad. No: 76 Eski Likör Fabrikası Mecidiyeköy 34393 Şişli, İstanbul. 


Quasar İstanbul Şişli iletişim bilgileri

Telefon: 444 7 123

Web Adresi: www.quasaristanbul.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön