29 / 03 / 2024

Quasar İstanbul yaşam merkez olmayı hedefliyor!

Quasar İstanbul yaşam merkez olmayı hedefliyor!

Türkiye ve dünyanın ilk metalüks gayrimenkul projesi olan Quasar istanbul, İsviçre'nin kalite, mükemmeliyet ve konfor anlayışını Türk misafirperverliği ve kültürel zenginliğiyle buluşturarak lüks yaşam merkezi olmayı hedefliyor.



Türkiye ve dünyanın ilk metalüks gayrimenkul projesi olan Quasar İstanbul, İsviçre'nin kalite, mükemmeliyet ve konfor anlayışını Türk misafirperverliği ve kültürel zenginliğiyle buluşturarak lüks yaşam merkezi olmayı hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda; filmlere konu olmuş The Plaza New York ve Londra Savoy gibi otellere sahip ünlü 5 yıldızlı otel ve rezidans zinciri Fairmont Hotels, Türkiye'deki ilk otelini Quasar İstanbul'da açacak. Fairmont Hotels 1930'ların Paris'i ile New York'unu iki ayrı tema ile İstanbul'da beğenilere sunmaya hazırlanıyor. Fairmont New York Rezidansları, New York'un asi ve maskülen tarzını, Fairmont Paris Rezidansları da aristokrat çizgileri ile romantizmin başkenti Paris'i sizlerle buluşuyor. 


Quasar İstanbul Mecidiyeköy adres bilgileri!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy adres bilgileri: Büyükdere Cad. No: 76 Eski Likör Fabrikası Mecidiyeköy 34393 Şişli, İstanbul. 


Quasar İstanbul Mecidiyeköy iletişim:

Telefon: 444 7 123

Web Adresi: www.quasaristanbul.com


Vatan


Geri Dön