19 / 04 / 2024

Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul açıldı!

Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul açıldı!

Radisson Residences, Avrupa Tem İstanbul oteli hizmete açıldı. Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul, yeni İstanbul Havaalanı'na yaklaşık 30 dakikalık sürüş mesafesinde bulunuyor.



Radisson Residences, Avrupa Tem İstanbul oteli açıldı. Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, Avrupa Tem Yerleşim Kompleksi içinde yer alan ve İstanbul Havalimanı'na yakın konumda bulunan tesis, iş seyahatinde olanlar ve merkezi bir konumda şık konaklama imkanı arayan misafirler için mükemmel bir yer olacak.

Doğu Avrupa, Rusya ve Türkiye Bölge Başkan Yardımcısı Michel Stalport, “İstanbul’daki 16. otelimizle, Türkiye’de çarpıcı bir tesis daha açmaktan gurur duyuyoruz. Ortaklarımıza devam eden güvenleri için teşekkür ediyoruz ve misafirlerimiz için daha unutulmaz anlar yaratmak için çok heyecanlıyız ” diye konuştu.

Yeni inşa edilen rezidansta, tek yatak odalı, iki yatak odalı ve üç yatak odalı ünitelerin bir karışımını birleştiren 140 modern daire bulunuyor. Ayrıca, iyi donanımlı bir spor salonu ve SPA ile kapalı yüzme havuzu, kısa ya da uzun süreli konaklamalarda misafirlerin hizmetine sunulacak.

Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul, yeni İstanbul Havaalanı'na yaklaşık 30 dakikalık sürüş mesafesinde ve konutu şehre bağlayan Trans-Avrupa Otoyolunun (E80) en yakın çıkışına sadece 400 metre uzaklıkta bulunuyor.


Geri Dön