24 / 04 / 2024

Rafael Torel kızı Desi Torel´e gayrimenkul şirketi kurdu!

Rafael Torel kızı Desi Torel´e gayrimenkul şirketi kurdu!

Musevi asıllı iş adamı Rafael Torel, kızı Desi Torel´e gayrimenkul şirketi kurdu



Musevi asıllı iş adamı Rafael Torel, Kızı Dezi Torel´in ve Albert Torel´in büyük ortak olduğu Aktek Gayrimenkul ismiyle bir gayrimenkul geliştirme şirketi kurdu.
Musevi asıllı işadamı Rafael Torel´in kurduğu gayrimenkul şirketi Aktek Gayrimenkul Yatırım Ticaret AŞ ismini taşıyor. Yenibosna Merkez Mahallesi Asena Sokak´ta kurulan şirket, 7 milyon 840 bin TL sermayeye sahip.
İşadamı Rafael Torel´in yönetim kurulu başkanlığını üstlendiği şirkette Ören Bayan´in eski sahibi olan ve geçtiğimiz yıl kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Moiz Dana´ının damadı Alen Acıman da başkan yardımcısı sıfatı ile görev aldı. Yönetim kurulunun diğer üyeleri ise başkan Rafael Torel´in kızı Dezi Torel, Lusi Lake Acıman ve Mehmet Ferudun Eray´dan oluşuyor.
10 Ağustos 2010 tarihinde kurularak ana sözleşmesi imzalanan şirketin İstanbul Ticaret Odası´na kaydı aynı tarihte gerçekleştirildi. Gayrimenkul hizmetleri yapacak olan Aktek Gayrimenkul, şirket sözleşmesinde yer aldığı gibi kendine ait veya kiralanan gayrimenkulün kiraya verilmesini sağlayabilecek ve işletilmesini yürütebilecek. Şirket aynı zamanda yürürlükteki düzenlemelere uygun olarak firmalara yönetim hizmetleri verecek ve gayrimenkul yatırımlarının yönetimini üstlenebilecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön