28 / 03 / 2024

Raffles Residences kullanıma sunuldu!

Raffles Residences kullanıma sunuldu!

Raffles İstanbul Zorlu Center, Raffles Rezidanlarını kullanıma sundu. Raffles İstanbul Genel Müdürü Hirt: "66 rezidansı günlük, aylık ve yıllık olarak kiralama opsiyonlarımız var" dedi.



Raffles İstanbul Zorlu Center, Raffles rezidanslarını kullanıma sundu.


Raffles İstanbul Zorlu Center'ın düzenlediği basın toplantısına Raffles İstanbul Genel Müdürü Christian Hirt katılırken, Raffles Residences, toplam 8 kata yayılmış 66 rezidans konukları ağırlamaya başladı. Rezidanslar, tek ve iki oda seçenekleri ile yerli ve yabancı konuklarını konaklama ihtiyaçlarına göre günlük, aylık veya yıllık olarak ağırlıyor.


 Uzun süreli iş seyahatleri sebebiyle İstanbul'da ikamet eden profesyoneller, diplomatik çevreler, İstanbul'da yaşayan ve rezidans rahatlığını yaşamak isteyenleri ve ev konforunda uzun tatil yapmak isteyen turistleri hedef kitlesi olarak gören Raffles Residences'ta 100-200 metrekare arasında değişen büyüklükleriyle 5 farklı rezidans tipi mevcut. 


Rezidans sakinleri kendileri için tasarlanmış ayrı bir girişi kullanabiliyor ve kalış süreleri boyunca en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, sofistike Raffles hizmetlerinden faydalanabilmekte.


Tüm konuklar için sunulan ayrıcalıklı hizmetler arasında Raffles'ın meşhur 24 saat butler hizmeti, sadece rezidans misafirlerine özel Raffles Residences Lounge ve 3 bin metrekare'lik Raffles Spa'ya giriş imkanı, vale park hizmeti, yiyecek alışverişi ve bebek bakımı gibi hizmetler ve 30 günden fazla kalan misafirler için otelin restoranlarında yüzde 25'e varan indirimler yer alıyor.


Raffles İstanbul Genel Müdürü Christian Hirt, Raffles Residences'ın misafirlerini ağırlamaya başladığını ve çok kısa sürede uzun konaklamalara gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyledi.


Hirt, "İstanbul'da 5 yıldızlı otel konforunu taşıyan ilk rezidansları misafirlerimizle buluşturmaktan ötürü çok mutluyuz. Konuklarımıza Raffles'a yakışır, kişisel ve isteğe göre uyarlanmış hizmetler sunan ekibimiz her zaman düşünceli, etkileyici, saygılı ve samimi bir yaklaşım sergiliyor. Ve Raffles İstanbul'un temel özelliklerinden biri kıtaların bu muhteşem şehirde yolu İstanbul'dan geçen insanları bir araya getirme geleneği." dedi.


Hirt, Raffles rezidanslarının aynı bina içerisinde var olan Raffles oteli ile birlikte tüm yatırımı tamamlayan yatırımın son parçası olduğunu kaydetti. En yüksek seviyede konumlanmış rezidansları servis ettiklerini belirten Hirt, "66 rezidansı günlük,aylık ve yıllık olarak kiralama opsiyonlarımız var." ifadesini kullandı.


Hirt, şunları kaydetti:


"Rezidanslarda 1+1 ve 2+1 olarak iki farklı model ve 3 farklı kategori var. Bir tanesi Horizon suit boğazı çok geniş açıdan gören olan rezidanslar, Vista adındaki kategoride kısmi boğaz ve şehir manzaralı rezidanslar ve skyland kategorisinde ise levent ve maslak tarafını gören rezidanslar var. Rezidansların en büyük husisiyeti otelin tüm olanaklarından faydalanmaları bunun yanı sıra rezidanslara sunduğumuz kahya (butler) hizmeti de var"


AA


Geri Dön