29 / 03 / 2024

Ramak Mühendislik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Ramak Mühendislik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fırat Özyavuz ve Melik Özyavuz ortaklığıyla 600 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Pendik, Sapanbağları Mahallesi'nde kuruldu.



Ramak Mühendislik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fırat Özyavuz ve Melik Özyavuz ortaklığıyla 600 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Pendik, Sapanbağları Mahallesi'nde kuruldu. 


Ramak Mühendislik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurtiçinde ve yurt dışında. Konutlar, işyerleri, okullar, ibadet yerleri, spor tesisleri, fabrika ve atölye binaları sanayi, zirai tesisleri, yapılan ve eklentileri ile karayolları deniz yolları, demiryolları, limanlar, iskeleler, köprüler, tüneller, kanallar ve bunlara benzer inşaattan yapmak yaptırmak ve onarmak, ihalelerine katılmak, ihalesini yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat mühendisliği projelerinin yapılması ve yaptırılması, projelerinin tasdikinin yapılması ve yaptırılması, yapılmış bulunan projenin tadilat ve değişikliğinin yapılması ve yaptırılması, yurt içinde ve yurt dışında her türlü otel, motel, okul, banka, hastane, otogar, benzinlik, iş merkezi, plaza, konut ve diğer her türlü resmi ve özel yapı tasarımlarının yapılması, projelendirilmesi, onaylattırılması ve bu proje ve planların kontrolü ve kontrollüğünün yapılması ve yaptırılması. 3-Yurt içi ve yurt dışı her türlü mühendislik ve mimarlık hizmetlerini vermek ve almak, fenni mesuliyeti üstlenmek hak ediş düzenlemek, geçici ve kesin kabulleri yapmak ve yaptırmak, yurt içi ve yurt dışında mühendislik ve mimarlık çalışmalarını yapmak ve yaptırmak üzere ofis ve bürolar açmak.  4- Toplu konut ve işyeri yapımını organize ederek inşaatlarını yapmak. 5-Satın aldığı veya taahhütte bulunduğu arsa ve araziler üzerinde inşaatlar yapmak ve bunların tümünü veya bağımsız bölümlerini üçüncü şahıslara satmak veya kiraya vermek. 6-Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. 7-İnşaat malzemesi (Demir. Çimento. Kireç, Kum, Çakıl, Tuğla, Gaz beton. Kiremit, Kalebodur, Fayans, Marley, Parke(Boya, Badana, İç ve Dış Sıva ile elektrik ve su tesisatı malzemeleri ve aksesuarları gibi tüm nalburiye) malzemelerinin satışını yapmak ve pazarlamasını yapmak. 8-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat malzemeleri alımı ve satımını yapmak ve pazarlamasını yapmak. 9-Şirket gayelerinin tahakkuku için iç ve dış kaynaklardan her türlü krediler sağlayabilir türlü kefalet ve garanti verebilir taahhütlerde bulunabilir 10-Şirketin iştigal mevzuu ile ilgili fabrikalar atölyeler depo ve mağazalar açabilir. Maksat ve mevzuu ile ilgili gerek yurt içinde gerekse de yurt dışında ihalelere girer. 11-Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü haklan tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir, Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.



Geri Dön