19 / 04 / 2024

Ramazan Bayramı'nda Vialand 500 bin ziyaretçiyi yakaladı!

Ramazan Bayramı'nda Vialand 500 bin ziyaretçiyi yakaladı!

İstanbul'da temapark ve alışveriş merkezinden oluşan Vialand Entegre Perakende ve Eğlence Merkezi, Ramazan'da 3 milyon ziyaretçi ağırladı. Ramazan Bayramında ise arife günü de dahil olmak üzere toplam 500 bin kişi Vialand'i tercih etti.



Vialand, sadece bayram süresince 6 milyon TL ciro yaptı. Bayram süresince Vialand AVM'nin günlük ziyaretçi sayısı 100 bini buldu. Vialand Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, şu değerlendirmeyi yaptı: "Bayramda İstanbul'dan giden çok kişi oldu. 


Buna rağmen Vialand olarak hem İstanbul'da kalanlara, hem de tatilde İstanbul'a gelmeyi tercih eden yerli ve yabancı turistlere hizmet verdik. Özellikle Ramazaıı'ın ikinci yarısından itibaren turist ziyaretçi sayımız oldukça arttı. 

Ramazan'da Körfez Bölgesi'nden, İran. Ürdün ve Suudi Arabistan gibi ülkelerden gelen çok sayıda turist misafirimiz oldu. Balkan ülkelerinden de günü birlik turlarla Vialand'e gelenlerin sayısı oldukça yüksekti. Bu hareketlilik bizim de trafiğimizi hızlandırdı. Arife günü ile birlikte sadece bu Ramazan Bayramı'nda, yani 4 günlük süreçte, Tema Park olarak 6 milyon TL'lik ciro gerçekleştirdik." 


Vatan


Geri Dön