28 / 03 / 2024

Ramazan Çalık: Serik'i yenileyelim!

Ramazan Çalık: Serik'i yenileyelim!

Antalya SERİK Belediye Başkanı Ramazan Çalık, ilçedeki mimar ve mühendislerle bir araya geldi. Başkan Çalık, "Yeni Serik için ne yapmamız gerekiyorsa hep beraber yapalım" dedi.



SERİK Belediye Başkanı Ramazan Çalık, ilçedeki mimar ve mühendislerle bir araya geldi. Başkan Çalık, "Yeni Serik için ne yapmamız gerekiyorsa hep beraber yapalım" dedi. 

Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Belek turizm — merkezindeki Bellis Otel'de ilçedeki mimar ve mühendislerle yemekte buluştu. İlçenin sorunlarının konuşulduğu toplantıya Ak Parti ilçe Başkanı Hasan Kozan ve belediye başkan yardımcıları da katıldı. Burada konuşan Başkan Çalık, "Serik'in problemlerini birlikte konuşalım, birlikte çözelim. Yeni Serik için ne yapmamız gerekiyorsa hep beraber yapalım. Kentsel yenileme çalışmaları düşünüyoruz. Şu an resmi prosedürleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Çalışmalara devam ediyoruz. Sizlerin de desteğiyle yeni Serik'i oluşturacağız. Bunun için hazırız" dedi. 

Serik'i yenilemek gerektiğine vurgu yapan Başkan Çalık, şöyle dedi:"Bana 'bu çok zor iş, siyasi olarak senin için ağır olur, seçimi kaybedersin' diyorlar. Âma benim için önce Serik gelir. Bu memlekete hizmet için varız. 

Sonuç ne olursa olsun. Hep birlikte Serik'i marka yapalım. Serik'in daha iyi olması lazım. Şehri ve medeniyeti birlikte oluşturmalıyız. Bunun için herkese kapım açık. Projelerinizi, fikirlerinizi ve desteklerinizi bekliyoruz. Serik'in seviyesini, kalitesini daha yukarı çıkarmalıyız. Serik'i hep beraber imar edelim." 


Antalya Ekspres


Geri Dön