29 / 03 / 2024

Rapor yayınlandı! Chromebook Gönderileri 2022'de çakıldı! 

Rapor yayınlandı! Chromebook Gönderileri 2022'de çakıldı! 

Bir gün küresel elektronik gönderileri hakkında bazı güzel haberler paylaşacağız. Ne yazık ki bugün o gün değil. IDC, 4. Çeyrek ve 2022 yılının tamamı için dünya çapındaki tablet ve Chromebook sevkiyat raporunu yayınladı ve sonuçlar, akıllı telefon sevkiyat raporlarında gördüğümüzden çok da farklı d



Chromebook pazarı, 2021'de pandemi ve diğer birkaç nedenden dolayı patlama yaşıyordu. Ancak şimdi pandemi neredeyse bitmek üzereyken, Chromebook talebi önemli ölçüde azalmaya başladı.Araştırma müdürü Jitesh Ubrani, "Chromebook'lar zorlu birkaç çeyrekle karşı karşıya kalırken, oluşan fazla kanal envanteri azalmaya başlıyor ve okula dönüş sezonu geri döndüğünde potansiyel olarak önümüzdeki çeyreklerde daha normal bir büyümeye yol açabilir,"

dedi. IDC'nin Mobilite ve Tüketici Cihaz İzleyicileri ile. "Ancak, ekonomi durdukça ve tabletler ve PC'ler Chrome tabanlı cihazların yerini aldıkça, Chromebook'ların eğitim sektörü dışında sağladığı ilgi zarar görmeye devam edecek."

Rapor yayınlandı! Chromebook Gönderileri 2022 de çakıldı! 

Chromebook, öncelikle web tabanlı bilgi işlem ve bulut hizmetleri için tasarlanmış, Google'ın Chrome OS işletim sisteminde çalışan bir dizüstü bilgisayardır. Chromebook'lar, çoğu uygulama ve verinin bulutta saklanmasıyla sınırlı çevrimdışı yeteneklere sahiptir ve geleneksel dizüstü bilgisayarlardan genellikle daha ucuzdur ve daha uzun pil ömrüne sahiptir. Ayrıca hızlı başlatma süreleri ve basit, kullanıcı dostu arayüzleriyle tanınırlar.

Bunları bilmeden Windows 11 kullanıyorum demeyin! İşte en sevilen 5 Windows 11 hilesi

Büyüme yavaşlasa bile Microsoft, Amazon'da kazanmaya devam ediyor

Android 14 özellikleri nedir! İşte yeni güncellemeyi alacak telefonlar


Geri Dön