23 / 04 / 2024

Rc And Em Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Rc And Em Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de   30 milyon TL sermaye bedeli  ile Emin Yang tarafından kuruldu.



Rc And Em Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de   30 milyon TL sermaye bedeli  ile Emin Yang tarafından kuruldu.

Rc And Em Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Her türlü gayrimenkul almak, satmak, kiraya vermek ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Her türlü motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıt araçlarını, spor ve eğlence araçlarını, otomobil, otobüs, kamyon, kamyonet, tanker, TIR, minibüs, traktör, treyler, iş ve tarım makinaları ile akümülatör ve bunlara ait makine ve yedek parçalarını ve her türlü lastiklerini, otomotiv aksam ve parçalarını kiraya vermek, kiralamak, alımı ve satımı işlerini tüm boyutları ile yapmak, bunların ithalatını, ithalat mutemetliğini ve ihracatını yapmak, yine bunların servis, bakım, onarım ve pazarlamasını yapmak, -Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçeklestirebilir. -Şirket faaliyetlerini gerçeklestirmek amacıyla gerekli kara, deniz ve hava dahil her türlü tasıtları edinebilir, kiralayabilir, üzerlerinde sahsi ve ayni haklar tesis edebilir, gerektiğinde bunları devredebilir, satabilir, başkasına kiraya verebilir.


Geri Dön