26 / 04 / 2024

Realtor Gayrimenkul, Araplara gayrimenkul danışmanlığı hizmeti verecek! 

Realtor Gayrimenkul, Araplara gayrimenkul danışmanlığı hizmeti verecek! 

Arap yatırımcıların tercih ettiği yüzde 100 yerli sermaye ile kurulan Realtor Gayrimenkul Yatırım A.Ş 200 Ofis ile Türkiye Genelinde Araplara gayrimenkul danışmanlığı hizmeti verecek.



 

Arap yatırımcıların tercih ettiği yüzde 100 yerli sermaye ile kurulan Realtor Gayrimenkul Yatırım A.Ş 2019 yılında şube sayısını 23'e, 2023'de ise şube sayısını 200'e çıkartmayı hedefliyor. 30 yaşında yabancı yatırımcılara öncülük eden Realtor in Turkey Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Anıl Ulaş Övençoğlu; İşaret ettikleri yerden Arap yatırımcıların hız kesmeden ülkemize yatırım yapmaya devam ettiklerini söyledi.


''Sektörün yenilikçi yüzü olma konusunda hızla İlerliyoruz'' 

Genel merkez ofisi aktif global danışmanlık hizmeti verip bu hizmeti franchise ofisleri ile buluşturan ilk ve tek firma olmalarının haklı gururunu yaşaddıklarını belirtren genç girişimci Anıl Ulaş Övençoğlu; 2018 yılında 5 ofis ile hizmet veriyoruz, 2019'da bu sayısı 23'e çıkartacağız. Realtor in Turkey 25 ülkeden yatırımcı ile franchise ofislerine direk yatırımcı yönlendirerek firma sistemini kazan-kazan üzerine oturtuyor. Realtor in Turkey franchise sistemizde franchise ofislerimize minumum maliyet ve maksimum karlılık sunuyoruz'' şeklinde konuştu.

'' Hedefimiz Yıllık 2 Milyar Dolar Gayrimenkul Satışı '' 

Endüstri 4.0 dipten gelen dalga ile daha hızlı, daha esnek, daha verimli bir şirket profili çizeceklerini belirten genç iş insanı Anıl Ulaş Övençoğlu; '' Türk inşaat şirketlerinin projelerini teslim ettiği kurumsal firmaların başında geliyoruz. Bizim için en önemli konu; Entegrasyon ve reel time data mühendisliği ile gayrimenkul sektöründe gerçek anlamda inovasyon gerçekleştirmek. 2023 yılına kadar hedefimiz 200 ofis ile 40 ülkeden yatırımcılara gayrimenkul danışmanlık hizmeti vermek ve yıllık 2 Milyar $ gayrimenkul satışına aracılık etmek'' diye konuştu.

Gayrimenkul sektörü 2019'dan umutlu!


Geri Dön