18 / 04 / 2024

Realtor Gayrimenkul arap yatırımcı

Realtor Gayrimenkul arap yatırımcı

Arap yatırımcıların tercih ettiği yüzde 100 yerli sermaye ile kurulan Realtor Gayrimenkul Yatırım A.Ş 200 Ofis ile Türkiye Genelinde Araplara gayrimenkul danışmanlığı hizmeti verecek.

İnşaat sektörü Arap yatırımcılar ile buluşacak...

TÜRAP ve TurabExpo, 21. Türk-Arap İşbirliği Zirvesi'nde, 22 Arap ülkesi ve 7 Türk Cumhuriyeti'nden yer alan yatırımcılar Türkiye’deki gayrimenkul firmaları ile buluşturacaklar. İşte haberin detayları...

Realtor Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Realtor Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Realtor Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kağıthane'de yapıldı.

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye'den gayrimenkul alma yarışında! 

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye’de gayrimenkul satın alıyor. Arap televizyon kanallarında 400 bin dolarlık konutlarla T.C. vatandaşlığı satışı yapılıyor. İşte ayrıntılar...

14. Gayrimenkul Fuarı Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28-29 Mayıs'ta! Eviniz bu fuarda!

Yatırımcıların merakla beklediği Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28 Mayıs-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Hilton İstanbul Bosphorus'ta gerçekleştirilecek. 

Rus zenginler gayrimenkul için Birleşik Arap Emirlikleri'ne akın ediyor!

Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere ve Avrupa Birliği'nden gelen mali yaptırımların sıkılaşmasıyla beraber Rus zenginler iş kurmak ve gayrimenkul satın almak için Birleşik Arap Emirlikleri'ne yöneldi. 

Arap yatırımcıların Sakarya'ya ilgisi yaz döneminde artıyor!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal konut satışları ile ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. Akbal, “Yaz dönemi ile Sakarya’da Arap potansiyeli öne çıkıyor” dedi.

BAE Kudüs’ten gayrimenkul alıyor ve İsrail’e satıyor iddiası!

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) Doğu Kudüs’te İsrail ismiyle gayrimenkul satın aldığı öğrenildi.

14. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28 Mart'ta! 

Yeni gelişmekte olan inovasyon yaratan pazarlar için geniş çaplı ve en etkili gayrimenkul yatırım fuarı olan 14.Gayrimenkul Fuarı, alıcı, satıcı ve yatırımcıyı 28-29 Mart tarihlerinde Hilton'da buluşturuyor...

Türk- Arap Gayrimenkul Fuarı'na Körfez ülkelerinden yoğun ilgi!

Türk Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği (TÜRAP) ve TurabExpo'nun bu yıl 3’üncü kez gerçekleşen Türk- Arap Gayrimenkul, Proje, Yatırım, Finansman Fuarı İstanbul’da düzenlendi. 

Türkiye’deki konut projeleri Arap dünyasında tanıtılacak!

TÜRAP ve TurabExpo, tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek “Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı”nda bin 500 Arap yatırımcı Türkiye’deki gayrimenkul firmalarıyla buluşacak.

Türk inşaatçılar Arap yatırımcılarla bir araya gelecek!

Türk Arap Ülkeleri İş birliği Derneği (TÜRAP) ve TurabExpo, bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği ‘Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı’nda, bin 500 Arap yatırımcıyı Türkiye’deki gayrimenkul firmalarıyla buluşturacak...

Arap işadamlarından İstanbul'a emlak çıkarması!

TÜRAP ve TurabExpo, bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek "Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı"nda, bin 500 Arap yatırımcı Türkiye'deki gayrimenkul firmalarıyla bir araya gelecek.

Emel Onur, Realtor'un emlak sektörü elçisi oldu!

Lead Consulting Group'un CEO'su ve Miami’nin en önder emlak danışmanlarından Emel Onur, Amerika emlak dünyasının en  yaygın online gayrimenkul satış sitesi realtor .com’un sektör elçisi olarak seçildi...

Realtor Gayrimenkul arap yatırımcı Haberi

Realtor Gayrimenkul arap yatırımcı

Arap yatırımcıların tercih ettiği yüzde 100 yerli sermaye ile kurulan Realtor Gayrimenkul Yatırım A.Ş 2019 yılında şube sayısını 23'e, 2023'de ise şube sayısını 200'e çıkartmayı hedefliyor. 30 yaşında yabancı yatırımcılara öncülük eden Realtor in Turkey Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Anıl Ulaş Övençoğlu; İşaret ettikleri yerden Arap yatırımcıların hız kesmeden ülkemize yatırım yapmaya devam ettiklerini söyledi.


''Sektörün yenilikçi yüzü olma konusunda hızla İlerliyoruz'' 

Genel merkez ofisi aktif global danışmanlık hizmeti verip bu hizmeti franchise ofisleri ile buluşturan ilk ve tek firma olmalarının haklı gururunu yaşaddıklarını belirtren genç girişimci Anıl Ulaş Övençoğlu; 2018 yılında 5 ofis ile hizmet veriyoruz, 2019'da bu sayısı 23'e çıkartacağız. Realtor in Turkey 25 ülkeden yatırımcı ile franchise ofislerine direk yatırımcı yönlendirerek firma sistemini kazan-kazan üzerine oturtuyor. Realtor...