28 / 03 / 2024

Realty World yeni ofisler açmaya hazırlanıyor!

Realty World yeni ofisler açmaya hazırlanıyor!

Garanti Koza İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Realty World Türkiye Başkan Vekili Serhan Baykal "İnşaat sektöründeki büyümeye paralel olarak nitelikli gayrimenkul danışmanlarına büyük ihtiyaç var" dedi...



Realty World Türkiye, yeni iş ortaklarıyla bu yıl yeni ofisler açmaya hazırlanıyor. Garanti Koza İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Realty World Türkiye Başkan Vekili Serhan Baykal "İnşaat sektöründeki büyümeye paralel olarak nitelikli gayrimenkul danışmanlarına büyük ihtiyaç var" dedi. 



Garanti Koza Grubu bünyesinde büyümeye devam eden Realty World, inşaat sektöründe ivmeyi gayrimenkul alanına taşıyor. İnşaat sektörünün hızla büyüdüğü Türkiye'de nitelikli gayrimenkul danışmanlık firmalarına fazlasıyla ihtiyaç bulunduğunu vurgulayan Garanti Koza İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Realty VVorld Türkiye Başkan Vekili Serhan Baykal, "Bu nedenle 2007 yılında Gayrimenkul Franchising alanında faaliyet gösteren ABD merkezli Realty VVorld markasını satın alarak sektöre girme kararı verdik" dedi. 



MESLEKİ EĞİTİM DESTEĞİ 


Baykal, "Geçen bu sürede Realty VVorld markasının 175 ofise gelmesi ve aramıza katılan iş ortaklarımızın nitelikleri ne kadar doğru bir karar verdiğimizin göstergesi oldu" derken, yaşanan gelişmeleri şöyle anlattı: "Bu çerçevede Garanti Koza Inşaat'ın 1948 yılından günümüze büyüyen yapısı ile birlikte Realty VVorld Türkiye ofislerine, inşaa ettiğimiz projelerin pazarlamasını açmamız, aynı zamanda, yurtdışında çok daha etkili bir faaliyet alanı olan 'Gayrimenkul Varlık Yönetimi' işini Koza Yönetim adıyla şirketler grubumuza ekleyerek ofislere maksimumda katma değer sağlamamız bu sektörde bizi farklı bir konuma getirdi. Ofislerin çok daha nitelikli hale gelebilmesi için Boğaziçi Üniversitesi'nde düzenlenen mesleki eğitimler ile birlikte ofislerin iş geliştirme faaliyetlerine olan maddi desteklerimiz, bizi Türkiye'nin en tercih edilir gayrimenkul franchising markalarından birisi haline getirdi. 

Gerek 'Gayrimenkul Geliştirme' gerek 'Gayrimenkul Varlık Yönetimi' gerekse 'Gayrimenkul Franchising' alanında olmamızın, yatırımcılarımız ve iş ortaklarımız açısından önemli. 

Nitekim bugüne kadar olan bu olumlu gidişat, bizlerin önümüzdeki yıllarda sektöre olan inancımızı arttırdığı gibi yeni yatırımlara da girmemize cesaret vermekte." YENİ OFİSLER AÇILACAK Realty VVorld Türkiye Satış Yöneticisi Kadir Tümen ise "Hedefimiz Realty VVorld markasının, gayrimenkul alım-satımı dendiğinde akla ilk gelen markalardan bir tanesi olması" derken, hedeflerini şöyle açıkladı: "Bu çerçevede amacımız; şu anda İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Adana, Aydın, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Samsun, Van, Kocaeli, Sakarya, Mersin ve Kıbrıs'taki ofislerimize yeni ofisler ekleyerek bütün Türkiye'de faaliyet gösteren güçlü bir ofis ağı oluşturmaktır. Bir diğer amacımız bu işi layıkıyla yapacak nitelikli bir profile ulaşabilmek. Sektörümüzde, geçmişe göre gerek ofis sahibi gerek gayrimenkul danışmanı olarak çok daha nitelikli bir profil var, ayrıca 1000 metrekareye varan ve çok iyi donanımlara sahip ofislerimiz de hızla artmakta." SEKTÖR BÜYÜYECEK Mütekabiliyet, Kentsel Dönüşümler, 2B arazileri, Yeni Yapılan Projeler, Mortgage'in Gayri Safi Milli Hasıla'ya oranı gibi etkenler gayrimenkul sektörünün önümüzdeki yıllarda çok daha iyi yerlerde olacağını şimdiden gösterdiğini vurgulayan Türkiye Satış Yöneticisi Tümen, şunları söyledi: Bu doğrultuda Realty VVorld olarak 'Gayrimenkul Dünyasının Güvenilir Markası' sloganı ile yatırımcılarımıza hizmet vermekte ve Türkiye'nin en büyük Gayrimenkul Franchising markası olma yolunda hızla ilerlemekteyiz." FaıMı mesleklerden geçiş yapanlar var Makine mühendisleri, mimarlar, inşaat mühendisleri, orta ve üst düzey yöneticiler hatta diş hekimlerinden bile Realty VVorld ailesine katılan iş ortakları bulunduğuna dikkat çeken Realty VVorld Türkiye Satış Yöneticisi Kadir Tümen, şunları söyledi: "Bu durum alıcı ve satıcılar için fazlası ile önemli. Nitekim bu çerçevede güvenebilecekleri bir kurumdan fazlasıyla nitelikli bilgiler edinerek, zarar etmeden ve zahmetsizce işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar. Bu sayede ofislerimizden 'Yatırım Danışmanlığı' hizmeti alan kişiler ile olan iş ilişkilerimiz zamanla daha da güçlenmekte ve bizi de güçlendiriyor." Hedef Tüıkiye'nin en büyüğü olmak • ABD 1973'te kurulan RealtyVVorld Inc., ABD dışında bugün Meksika, Orta Amerika, Karayipler Granada Adası, Panama ve Türkiye'de faaliyet gösteriyor. 1973 yılında franchise faaliyetlerine başlayan şirket, kısa sürede faaliyet gösterdiği ülkelerde gayrimenkul danışmanlığı alanının en tanınmış markalarından birisi haline geldi. 


Dünyadaki diğer Realty World ana franchiser'ları arasında Realty World Türkiye, pazara girdiği yıl 2005'in yanı sıra 2006 ve 2007 yıllarında 3 kez art arda en hızlı büyüyen marka ödüllerini aldı. Realty VVorld, Türkiye genelinde 175 bayii ve bin 500'e yakın emlak danışmanı ile faaliyet gösteriyor. 


Posta Gazetesi 


Geri Dön