29 / 03 / 2024

Recep Altepe: Tarih şehrini ayağa kaldırdık!

Recep Altepe: Tarih şehrini ayağa kaldırdık!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey boğazının turizme açılmasından tarımsal kalkınmanın sağlanmasına kadar her alanda projelerinin hazır olduğunu, seçimlerin ardından Karacabey'de kalkınma hamlesinin başlayacağını söyledi.



Ulaşımdan spora, tarihi mirastan çevreye kadar her alanda Bursa'yı geleceğe taşıyacak birçok projeyi hayata geçirdiklerini hatırlatan Altepe, kırsal kalkınmaya en hazırlıklı belediyenin de Bursa olduğunu vurguladı. Daha sonra ilçedeki kapalı pazar yerini gezen Altepe, esnafla sohbet etti, alışveriş yapan vatandaşların sorunlarını dinledi. Günün büyük bir bölümünü Karacabey'e ayıran Altepe, Emirsultan Mahallesi'nde düzenlenen nokta mitinginde vatandaşlara seslendi. Karacabey'in tarihi yapılardan sahillere, tarımdan sanayiye kadar çok önemli değerlere sahip olan bir ilçe olduğunun altını çizen Altepe, "Artık Özel İdare ve İl Genel Meclisi yok. Sadece Bakanlıklar ve Büyükşehir Belediyesi var. Yani bundan sonra bir köye gölet yapılacaksa kapı kapı dolaşmayacaksınız. Bize geleceksiniz, o işi programa alacağız ve göleti ilgili kurumlar yapamıyorsa biz yapacağız" dedi. 


"KARACABEYDEN GÜÇLÜ ÇIKMALIYIZ" 


Gece de Mahmuriyet Mahallesi'ndeki  TOKİ  konutlarında oturan vatandaşlarla bir araya gelen Altepe, burada da soğuk havaya rağmen bekleyen yaklaşık 500 kişiye seslendi. Karacabey linin tüm sorunlarını çok iyi bildiklerini, çözüm için gerekli projelerinin da hazır olduğunu kaydeden Altepe, "Hizmet bizim işimiz. Hizmet kadrolarının neler yaptığını hem Bursa hem Türkiye çok iyi gördü" dedi. 


Bursa Hayat


Geri Dön