18 / 04 / 2024

Recital Otelcilik Hizmetleri Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Recital Otelcilik Hizmetleri Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Cengiz Korkmaz ve Cengiz Kara imzasıyla kuruldu.




Recital Otelcilik Hizmetleri Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Cengiz Korkmaz ve Cengiz Kara imzasıyla kuruldu.


Recital Otelcilik Hizmetleri Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Amaç ve Konu Madde:3 Şirketin asıl amacı otelcilik, turizm hizmetleri alanlarında  faaliyet göstermektir. Şirket bu amacına ulaşmak için aşağıdaki işleri ifa edecektir. 1. Konusu ile ilgili her türlü otel,motel turizm işleri, 2. Konusu ile ilgili her türlü turizme yönelik otel,motel,bar,pansiyon,kamping,tatil köyleri,apart oteller,yeme içme tesisleri ,eğlence yerleri kurmak,kiralamak,işletmek,işletmeye vermek,bu yerleri satın almak ,satmak ,kiralamak,kiraya vermek, 3. Konusu ile ilgili her türlü restoran,cafe ,lokanta gibi satışının yapılabileceği tesisleri kurar,işletir,kiralar,kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 4. Konusu ile ilgili her türlü restaurant , bar hizmet işleri, 5. Konusu ile ilgili her türlü taşıt,iş makinası alır satar ,ipotek verir ,ipotek alır,kiralar,kiraya verir, 6. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir,satabilir,kiralar,kiraya verir.Bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir,ipotek alabilir,ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir.Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti,kat irtifakı,kat mülkiyeti tesis  edebilir.Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.



Recital Otelcilik Hizmetleri Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Binbirdirek Mh.Piyer Loti Cd. 21 Fatih 


Geri Dön