25 / 04 / 2024

Referans Bakırköy örnek daire!

Referans Bakırköy örnek daire!

Firma: Biskon Yapı

Proje: Referans Bakırköy

Biskon Yapı projesi Referans Bakırköy örnek daire resimler ile ilgili çalışmalar henüz yayınlanmadı. Referans Bakırköy Evleri'nde 2+1 daireler 642 bin liradan başlayan fiyatlarla konut alıcılarına sunuluyor...




Biskon Yapı tarafından inşa edilen  Referans Bakırköy  Evleri projesi İstanbul Avrupa yakasında Bakırköy ilçesinde hayata geçiriliyor. Referans Bakırköy Evleri projesi 13 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Referans Bakırköy örnek daire ile ilgili görsel çalışması henüz yayınlanmadı. Referans Bakırköy Evleri projesi içerisinde Türk hamamı, sauna, fitness center, basketbol sahası, açık yüzme havuzu, kafeterya gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Referans Bakırköy Evleri teslim tarihi 2014 yılının Haziran ayı olarak belirtiliyor. Referans Bakırköy Evleri projesi 157 adet konut ve 87 adet home ofisten meydana geliyor.


Referans Bakırköy Evleri satış ofisi ile 444 5 111 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz. Referans Bakırköy Evleri daire tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 4+1+1 olarak belirlendi.


4 blok olarak inşa edilen Referans Bakırköy Evleri ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşinattan sonra, kalan tutar için banka kredisi ile taksitlendirme yapılıyor. Referans Bakırköy Evleri satış fiyatları 2+1'lerde 642 bin liradan başlayarak değişiyor.


Referans Bakırköy Evleri nerede?

Referans Bakırköy Evleri adres : Osmaniye Mahallesi, Tez Sokak Bakırköy / İstanbul



Referans Bakırköy Evleri iletişim

Telefon: 444 5 111

Web adresi: www.referansbakirkoy.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön