19 / 04 / 2024

Referans Güneşli : Kazancın yeni adresi!

Referans Güneşli : Kazancın yeni adresi!

Firma: Kiler GYO

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyan İstanbul Güneşli' de ki konut projesi Referans Güneşli lansman dönemine özel ödeme kolaylıkları sağlanıyor. İşte Referans Güneşli fiyat listesi ....




Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyan İstanbul Güneşli'de ki konut projesi Referans Güneşli, 161 konut ve 32 ticari üniteden meydana geliyor. Referans Güneşli konutlarının alanları 57 metrekare ile 231 metre kare arasında  değişirken; 1+1’den 4,5+1’e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Lansman dönemine özel olarak peşin fiyatı 187 bin liradan başlayan Referans Güneşli konutlarının fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. 


Projenin lansman dönemine özel, ödeme kolaylıkları sağlandı. Dükkan fiyatları 557 bin TL'den başlangıç gösteren Referans Güneşli'de; daire fiyatları 187 bin TL'den başlıyor. 

Şirket peşin veya kredili konut alımlarında yüzde 12 indirim sunarken sadece yüzde 5 peşinat ile ev sahibi olma imkanı sağlıyor. Kalan diğer yüzdelik kısmını da şirket bünyesinde 36 aya kadar taksitlendiriyor.


Birçok sosyal imkana sahip olan Referans Güneşli projesi ; kapalı havuz, fitness salonu, sauna, Türk hamamı, hobi salonu, kreş, açık sosyal alanlar, mini basketbol sahası, trambolin gibi zenginleştirilmiş alanaklara sahip.


'Kazancın yeni adresi!' olarak lanse edilen Referans Güneşli projesi yatırımcılar ve konut sahibi olmak isteyenler tarafından yoğun talep görüyor.



Web: http://referansgunesli.com.tr/

Tel: 444 5 111

SimayYAYLACI/Emlakkulisi.com




Geri Dön