25 / 04 / 2024

Referans Güneşli ödeme koşulları!

Referans Güneşli ödeme koşulları!

Firma: Kiler GYO

Proje: Referans Güneşli

Konutların alanları 57 metrekare ile 231 metrekare arasında değişiklik gösteren Referans Güneşli Evleri'nin 2016 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor. İşte Referans Güneşli ödeme koşulları...



Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile yükselen  Referans Güneşli  Evleri İstanbul'un Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli'de hayata geçiriliyor. Projede daire fiyatları 187 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Referans Güneşli ödeme koşulları kapsamında peşin veya banka kredili ödemelerde yüzde 12 indirim uygulanıyor. 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunan proje 9 bin 234 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 


Çocuk oyun alanı, yüzme havuzu, buhar odası, spor alanları, fitness ve sauna gibi ortak yaşam alanlarına sahip Referans Güneşli projesi 161 tane konut ve 32 tane mağazadan oluşuyor.


Referans Güneşli Konutları konum olarak Masko'ya 12 dakika, İstoç'a 9 dakika, E-5 Karayolu’na 17 dakika, Basın Ekspres ve Tem Otoyolu’nun hemen yanı başında, Havalimanı ve sahil yoluna 13 dakika, Olimpiyat Stadı 16 dakika yakınlıkta yer alıyor. 


Yüzde 5'ten başlayan peşin ödemeler ile konut sahibi olunabilen Referans Güneşli ödeme koşulları kapsamında yüzde 30 peşinatta, kalan kısım için 36 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. 


Referans Güneşli iletişim bilgileri 

Telefon : 444 5 111

Web:  www.referansgunesli.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön