27 / 04 / 2024

Regnum Sky Tower'da ofisler yüzde 200 kazandırıyor!

Regnum Sky Tower'da ofisler yüzde 200 kazandırıyor!

Türkiye'de de giderek gelişen inşaat sektörü yatırım için en karlı alanlardan biri olmaya devam ediyor. Gayrimenkul yatırımcısının kafasında ise "Konut mu, ofis mi? Hangisi daha düzenli ve fazla gelir getirir" sorusu var.



Para, civa gibi akışkan. Zor Ankara'daki lüks projelerde ,, , kazanılıp, kolay kaybediliyor. 

Birikimi olanlar için yatırımda doğru adresin seçimi, hayati önem taşıyor. Bu günlerde faizde tutulan para reel olarak fayla kazandırmıyor. Tüm dünyada para ve sermaye piyasaları daha önce hiç olmadığı kadar çalkantılı bir dönemden geçerken, insanlar kendilerini garantiye almak için tasarruflarını en garantili yatırım aracı olan gayrimenkule yönlendiriyor. Gayrimenkul yatırımcısı konuta mı yoksa ofise mi yatırım yapacağım bilmiyor. 


YÜZDE 200 KAZANDIRIYOR 

Bu sorunun cevabı Regnum Sky Tower ortaklarından Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan verdi. Özcan, "Yatırım amaçlı alınan ofis, komuta göre yüzde 200'e varan oranda daha fazla kâr sağlıyor. 

350-500 bin TL aralığında satın alman 1+1 dairelerden 750 - bin 500 TL arasında' kira geliri elde edilebilirken, aynı fiyata alınabilen lüks ofisler 2 bin 3 bin TL aralığında kiraya vermek mümkün..." 


TRENDLER İNCELENMELİ 

Yatırımcılara yeni nesil inşaat trendlerini yalandan izlemelerini salık veren Özcan, "Regnum Sky Tower Ankara'nın öncü ofis projesi olacak. 

Dünya'da gelişen iş yaşamının giderek entegre olduğu "mutlu ofis" konsepti ve çalışan yaşam konforunu ön plana çıkaran bu ofis projeleri, ofis yaşamının geleceği olacak Bu nedenle yatırım yapmayı düşünen girişimciler modası geçmiş, geleceği olmayan binalara yatırım yapmak yerine, gelişen dünyanın ihtiyaçlarım incelemeli" dedi. 


KULELERE TAŞINIYOR 

Modern çalışma düzeninin 10 yıl içinde kulelere taşınacağını söyleyen proje ortağı Özcan, 'Biz Regnum Sky Tower da yatırımcıya kıra garantisini rahatlıkla verebiliyoruz. Çünkü  Ankara  da Regnum Sky Tower dan sonra is yaşamı bir daha asla eskisi gibi olmayacak diye konuştu.



Akşam Ankara


Geri Dön