25 / 04 / 2024

Regnum Tower ve Escana MIPIM'de görücüye çıkıyor

Regnum Tower ve Escana MIPIM'de görücüye çıkıyor

Regnum, Türkiye, İngiltere ve Bulgaristan'daki yeni projelerini dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı olarak kabul edilen "MIPIM 2009"da, katılımcıların beğenisine sunuyor.



Geliştirdiği projelerle gayrimenkul sektörünün öncü kurumlarından birisi olan REGNUM, Türkiye, İngiltere ve Bulgaristan'daki yeni projelerini dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı olarak kabul edilen "MIPIM 2009"da, katılımcıların beğenisine sunuyor.


Fransa'nın Cannes şehrinde 10 - 13 Mart tarihleri arasında düzenlenecek fuarda, katılımcıların özellikle Regnum'un Bodrum'da inşaatını gerçekleştirdiği "Escana" ve İstanbul Koşuyolu'nda yapmayı planladığı "Regnum Tower" projesine yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.


Dünya üzerindeki büyük gayrimenkul firmaları, yatırımcılar, finansal gruplar, mimari ofisler, hizmet sağlayıcılar ile sektörle ilgili tüm kamu ve özel kurumların katılımcı, ziyaretçi bazında en üst düzeyde temsil edildiği MIPIM 2009'da, küresel ekonomik krize bağlı olarak özel konferanslar da düzenlenecek.


MIPIM Gayrimenkul Fuarı'nda ilk defa görücüye çıkacak olan Regnum Escana, Bodrum'un merkezinde yer alan 25 çok özel villadan oluşuyor. Kale ve marina'yı da içine alan muhteşem Bodrum ve deniz manzarasına sahip Regnum Escana'da, ev sahipleri 12 ay boyunca her türlü lüksün ve konforun keyfini yaşama şansına sahip olacak.


Fuarda, katılımcıların yoğun ilgi göstermesi beklenen diğer bir proje de, İstanbul Anadolu Yakası'nın sembolü olacak Regnum Tower. Muhteşem tarihi yarımada ve Adalar manzarasına sahip olacak Regnum Tower, yaklaşık 180 metre yüksekliği ve özel cephesiyle İstanbul'un yeni sembollerinden birisi olacak.


Regnum, bu özel projelerinin yanında, İstanbul, Antalya, Bodrum, Bulgaristan ve İnglitere - Londra'daki konut, otel, ofis ve alışveriş merkezi projelerini de katılımcıların bilgisine sunacak.

Geri Dön