25 / 04 / 2024

Regnum Towers Anadolu yakasında yükselecek

Regnum Towers Anadolu yakasında yükselecek

Bugüne kadar 2 bin 650 konut üreten Regnum, İstanbul Anadolu yakasının en yüksek binasını inşa etmeye hazırlanıyor.



Grup, Londra'da ise Towers Bridge ismiyle yeni konut projesi yapacak..

İstanbul Haramidere'de Mayıs 2009'da teslim edilecek bin 285 konutluk Astrum Towers projesinde uygulamaya koyduğu 120'ay vade ve 0 faiz kampanyasıyla dikkatleri üzerine çeken Öztürk Şirket Grubu bünyesindeki Regnum, yurtiçinde ve yurtdışında yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor. Grup, martta Londra'da Regnum Tower Bridge isimli bir konut projesine başlayacak. Regnum'un bir diğer yeni projesi de İstanbul Anadolu yakasında Koşuyolu'nda yükselecek. Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi'nin hemen yanında inşa edilecek Regnum Towers projesi 38 katlı ve 185 metre yüksekliğinde olacak. Arsa bedeli hariç 75-80 milyon dolara malolması beklenen projeden 150 milyon dolarlık ciro hedefleniyor.

* Regnum Towers-Koşuyolu Koşuyolu'nda bulunan Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi'nin hemen yanında bulunan arazi üzerinde inşa edilecek projeye 6 ay içinde start verilecek. 38 katlı 185 metre yüksekliğinde bir kule şeklinde inşa edilecek Regnum Towers, Anadolu yakasının en yüksek binası olacak. Bodrum ve giriş katında 5 bin 800 metrekarelik ticari ünitelerin bulunacağı projede üst katlarda ise 1+1 ve 2+1 konutları yer alacak.

* Regnum Tower Bridge - Londra: Londra'nın Finans Merkezi Canary Wharf yakınında inşa edilecek Regnum Tower Bridge'in inşaatına martta başlanacak. Toplam 8 üniteden oluşacak projenin 7 ünitesi konut, 1 ünitesi'de ticari birimlerden oluşacak. Toplam 770 metrekarelik bir alanda inşa edilecek Regnum Tower Bridge 3 milyon sterline mal olacak.

* 5 yıldızlı Otel Projesi-Belek: Antalya Belek'te inşa ettiği ve kısa bir süre önce hizmete soktuğu 12 delikli golf tesislerinin hemen yanına 5 yıldızlı bir otel inşa etmeyi planlayan Regnum, otel projesine 2010 yılında başlayacak. Otel, 450- 500 odalı ve yaklaşık bin 100 yatak kapasiteli olacak.

* Çobançeşme - İstanbul: İstanbul Çobançeşme'de Havaalanı çıkışı E-5 üzerinde iki arsası bulunan Regnum, bu arazilerden biri üzerine otel + rezidans inşa etmeyi planlıyor. 4 yıldızlı otelin yer alacğı projede home ofis tarzında 200 adet konut yer alacak.

Sıfır faizle aylık 689 TL taksit

Mayıs 2009'da sahiplerine teslim edilecek Astrum Towers'ta özel ödeme koşulları sunduklarını belirten Öztürk, Türkiye'de ilk kez 120 aya 0 faiz uygulamasını hayata geçirdiklerini söylüyor. Projede 2+1, 99 metrekarelik bir dairenin fiyatı 165 bin 300 TL. Bu tutarın yüzde 50'si için 120 ay 0 faizle kredi kullanıldığında aylık 689 TL taksit ödeniyor. Eğer 120 ay için 1.44 ile konut kredi kulanmış olsaydı aylık 1451 TL ödenecekti.

Cyrstal Apartments Bulgaristan
Kısa bir süre önce Bulgaristan'da tamamlanan Cyrstal Apartments projesi, Bansko ve kayak merkezlerine çok yakın bir konumda bulunuyor, 227 konuttan oluşan proje 20 milyon euro yatırımla yapıldı. Dağ manzaralı özel teraslara sahip dairelerden oluşan proje mutak banyo gibi tüm iç aksamı ile birlikte tamamlanmış şekilde teslim ediliyor.

Escana Projesi Bodrum
Bodrum'da The Marmara otelinin yanında 25 adet villadan oluşan Escana projesinde villaların büyüklükleri 380-440 metrekare arasında değişiyor. 18 dönüm arazi içinde, üst gelir grubuna hitap eden projenin inşaatına başlanmış olup, lansmanı 2009 ortalarında gerçekleştirilecek. Proje 2010'un ilkbaharında tamamlanacak. Regnum, yaklaşık 50 milyon dolarlık bir ciro hedefliyor.

'Bu dönemde markalar ön plana çıkacak'
Regnum Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Öztürk, kriz dönemlerinde duranın düşeceğini belirterek, "Şirket olarak güçlü bir finansal yapıya sahibiz. Bu nedenle krizde de yatırımlarımıza devam ediyoruz" diyor. Öztürk "Fiyatlar açısından da, firmaların sunacağı imkânlar açısından da dibe gelindi. Bu dönem markaların öne çıktığı bir dönem olacak" diyor.
Sabah

Geri Dön