26 / 04 / 2024

Regus, bir şirketin emlak maliyetlerini yüzde 60 düşürüyor!

Regus, bir şirketin emlak maliyetlerini yüzde 60 düşürüyor!

Yenilikçi çalışma alanı çözümleri sunan Regus, bir şirketin emlak maliyetlerini % 60' a varan oranlarda düşürüyor
 



Kriz nedeniyle evden ya da uzaktan çalışmanın daha çok rağbet gördüğü günümüzde Regus, kurumların ihtiyaçlarına göre ofis çözümleri sunuyor. Tam donanımlı ve mobilyalı, günlük, haftalık, aylık veya yıllık, tam veya yarı zamanlı, kurum gereksinimlerine göre özel yapılandırılmış ofislerin en büyük avantajı ise kurumlara herhangi bir sermaye maliyeti yüklememesi. Regus, bir şirketin emlak maliyetlerini yüzde 60'a varan oranlarda düşürüyor.

Faaliyetlerine 1989 yılında Brüksel'de başlayan Regus'un 80 ülkede 450 şehir'de bin noktada 500 bin müşteriye hizmet verdiğini kaydeden Regus Orta - Doğu Avrupa ve Balkanlar Başkan Yardımcısı Garry Gürtler, ellerinde 170 bin iş alanı ve 4 bin toplantı salonları bulunduğunu söyledi. Türkiye'de ise 3'ü İstanbul, biri Ankara'da olmak üzere toplam 4 tane ofisleri olduğunu dile getiren Gürtler, "Hedefimiz 5 yıl içinde bu sayıyı 8'e çıkarmaktır. Özellikle  Ankara  ve İstanbul'da büyümek istiyoruz" diye konuştu.

Daha çok Türkiye'ye girmek isteyenlerin ilk etapta bu ofisleri tercih ettiğini kaydeden Gürtler, bunun yanı sıra home ofis olarak çalışan yada prestij ofis arayanlarında adres için kendi ofislerini tercih ettiğini ifade etti. Ofislerde toplantı odaları, masa, internet, sekreterlik hizmeti dahil her türlü hizmetin verildiğini aktaran Gürtler, sistemde günlük kiralamaların yanı sıra 9, 12 ve en fazla 36 aylık kiralamaların yapıldığını belirtti. Fiyatlandırmanın metre kare yerine masa başına göre yapıldığını ileten Gürtler, "Fiyatlar kişi başına aylık 159 dolardan başlıyor, kullandığı ürün ve hizmetlere göre 600-700 dolara çıkabiliyor" diye konuştu.

Türkiye'de ofis sayısını 8'e çıkartacak
Regus Orta - Doğu Avrupa ve Balkanlar Başkan Yardımcısı Garry Gürtler, 3'İstanbul, biri Ankara'da olan toplam 4 ofis sayısını 5 yıl içinde 8' çıkertmeyı planladıklarını açıkladı. Garry Gürtler, özellikle İstanbul ve Ankara'da büümek istediklerini söyledi.
Sabah Emlak


Geri Dön