19 / 04 / 2024

Relax Göksu Ankara projesi!

 Relax Göksu Ankara projesi!

Ankara'ya yaptığı büyük yatırımlarla ön plana çıkan Fırat Life Style, yer aldığı projelere Relax Göksu ile bir yenisini daha ekliyor.



Ankara'ya yaptığı yatırımlarla ön plana çıkan Fırat Life Style, yer aldığı projelere Relax Göksu ile bir yenisini daha ekliyor.  Ankara  İncek'te Fırat ve Dema ortaklığı ile yükselen İncek Prestij, Ankara Yaşamkent'te Fırat Life Style, Dimaş, Mikro ve Evon inşaat ortaklığı ile devam eden Relax Plus ve Eryaman'da hayata geçirdiği Fırat Life Style Optimum, Fırat Life Style Göksu, Neopolitan, Relax Eryaman projeleri ile yenilikçi işlere imza atan Fırat Life Style her biri kendi sektöründe öncü firmalar olan Altaş Elektrik ve Huzur Parke ile bir araya gelip, uzun yılların vermiş olduğu deneyim ile VOLGA GRUP İnşaat'ı kurmuşlardır.  Güven, kalite, sorumluluk ve konfor anlayışı ile bir çok projeye imza atan Volga Grup, tasarım aşamasından anahtar teslim sürecine kadar uluslararası standartlar ile çalışmalar yapmaktadır. 



HAYAT RELAX OLMAMIŞTI 

Aradığınız her şeyi ve daha fazlasını bulabileceğiniz Relax Göksu, modern hayatın tüm ihtiyaçlan düşünülerek planlanmış yaşam alanlan ve kolay ulaşım seçenekleri ile 15.000 metrekare proje alanı üzerinde toplam 1209 daireden oluşmaktadır. 1+0 ve 1+1 daire seçeneklerinin yanı sıra ticari alanlara sahip Relax Göksu'da site içerisinde yer alan alışveriş merkezinde evinizden aynlmadan bir çok ihtiyacınızı karşılama imkanı bulacaksınız. Hayatın stresini azaltan, kolay yaşam alanı konseptine sahip Relax Göksu'da fıtness, sauna ve kapalı havuz gibi sosyal imkanlar sizi bekliyor. Göksu Göletine yakın konumuyla doğanın güzelliğini gelin Relax Göksu'dan izleyin. 


Star Başkent 


Geri Dön